Header Ads


Κανένας στην ΑΕΚ δεν σκέφτεται το ποδόσφαιρο: Η απόφαση Αλμέιδα για τις προπονήσεις

Κανένας στην ΑΕΚ δεν σκέφτεται το ποδόσφαιρο: Η απόφαση Αλμέιδα για τις προπονήσεις


Το κλίμα στην ΑΕΚ είναι πολύ βαρύ και ο Αλμέιδα έδωσε στους ποδοσφαιριστές του ρεπό σε μια προσπάθεια να τους αποφορτίσει..

Η πραγματικότητα είναι πως η δολοφονία του Μιχάλη έχει ρίξει πάνω στην ΑΕΚ μια βαριά και ασήκωτη σκιά. 




Κανείς μέσα στην ομάδα δεν μπορεί να σκεφτεί οτιδήποτε άλλο, απ' αυτό το ασύλληπτο που έγινε την Δευτέρα το βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αυτή την "σφαγή". Και φυσικά οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ δεν αποτελούν εξαίρεση. 

Και έγινε ακόμα πιο βαρύ, ειδικά μετά το πέρασμα των αρχηγών από το σημείο που έπεσε νεκρός από το μαχαίρι του φονιά του ο Μιχάλης. Κανείς δεν είχε διάθεση ούτε για κουβέντες, πολλώ δε μάλλον για ποδόσφαιρο. 

Κάτι που ο Ματίας Αλμέιδα και διέκρινε και μπορούσε να κατανοήσει πλήρως. Εξ ου και αποφάσισε να δώσει στους παίκτες του ρεπό για σήμερα. 



Με δεδομένο πως δεν έγινε το παιχνίδι χθες το βράδυ, αλλά και μ' ένα προγραμματισμένο ματς σε λιγότερο από μια εβδομάδα, υπό κανονικές συνθήκες ο Αργεντινός τεχνικός θα είχε πάει τους ποδοσφαιριστές του σήμερα στα Σπάτα για δουλειά. 

Αλλά οι συνθήκες προφανώς δεν είναι κανονικές μετά από μια τέτοια απώλεια ζωής. 

Προφανώς οι ποδοσφαιριστές είναι επαγγελματίες και είναι υποχρεωμένοι να μπουν ξανά στους ρυθμούς δουλειάς. 

Όμως αυτό πρέπει να γίνει όσο το δυνατόν πιο ομαλά και μ' όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συγκέντρωση. 

Και σε μια προσπάθεια να αποφορτίσει τους παίκτες του και να τους αφήσει να ηρεμήσουν, ο Αλμέιδα έδωσε το σημερινό ρεπό. 



Η ΑΕΚ είναι αναγκασμένη να προετοιμαστεί φυσικά αγωνιστικά προκειμένου να πάει την Τρίτη στο Ζάγκρεμπ για να αντιμετωπίσει την Ντιναμό. Οι παίκτες είχαν σήμερα ρεπό και ο Αλμέιδα από εδώ και πέρα έχει προγραμματίσει προπονήσεις όλες τις ημέρες στις 9 το πρωί. Η αποστολή «πετάει» για το Ζάγκρεμπ τη Δευτέρα (14/8) στις 10 το πρωί.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.