Header Ads


Δικηγόρος Κροατών: «Ήρθαν να δουν την Αθήνα και να φύγουν»

Δικηγόρος Κροατών: «Ήρθαν να δουν την Αθήνα και να φύγουν»


Υπερασπιστική γραμμή που προκαλεί το δημόσιο αίσθημα για τους συμμετέχοντες στη δολοφονία του Μιχάλη.

Οι πρώτοι τριάντα κατηγορούμενοι για τα επεισόδια και τη δολοφονία του Μιχάλη, στη Νέα Φιλαδέλφεια, οδηγήθηκαν ενώπιον των τριών ανακριτών προκειμένου να απολογηθούν.




Ο συνήγορος υπεράσπισης 3 εκ των κατηγορουμένων, στην προσπάθεια να υπερασπιστεί τους πελάτες του, προκάλεσε το δημόσιο αίσθημα, λέγοντας πως οι Κροάτες ήρθαν 3-4 μέρες να δουν την Αθήνα, τον αγώνα και να φύγουν.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο newsit.gr, ο Βασίλης Νουλέζας είπε πως οι Κροάτες "ήρθαν 3-4 μέρες να δούνε την Αθήνα, την Αττική, να δούνε την αναμέτρηση και να φύγουν, δεν απαγορεύεται".



Στη συνέχεια, ο δικηγόρος δήλωσε: "Ο δράστης της στυγερής δολοφονίας μπορεί να είναι Κροάτης, Αλβανός ή Έλληνας. Κανείς δε δικαιούται να προκρίνει και να προεξοφλεί την ενοχή κανενός ανθρώπου. Η Ελλάδα είναι κράτος δικαίου. Οφείλουμε πολιτισμό, σύνεση, μετριοφροσύνη, ψυχραιμία και εγκράτεια.

Μη δυναμιτίζουμε το κλίμα, μη χειροτερεύουμε τις σχέσεις του ελληνικού λαού με τους Κροάτες, οι οποίοι στη συντριπτική πλειοψηφία τους, πιστεύω, είναι δημοκρατικοί, φιλειρηνικοί και καταδικάζουνε, όπως κι εγώ και όλοι μας, απερίφραστα, την βία στον αθλητισμό. Να έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, να την αφήσουμε να νηφάλια να επιτελέσει το καθήκον της, το έργο της".



Υπενθυμίζεται πως για την υπόθεση έχουν απαγγελθεί τις τέσσερις κακουργηματικές κατηγορίες και επτά πλημμεληματικές.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.