Header Ads


«Ασπίδα προστασίας» σε Βίντα από την Ομοσπονδία Κροατίας: «Τι να κάνει ο Βίντα; Να κάτσει να κλαίει;»

«Ασπίδα προστασίας» σε Βίντα από την Ομοσπονδία Κροατίας: «Τι να κάνει ο Βίντα; Να κάτσει να κλαίει;»


Ο εκπρόσωπος Τύπου της Κροατίας έστειλε «μήνυμα» σε όσους κατηγορούν τον Βίντα..

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Κροατίας, Στάνισλαβ Πάτσακ με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram έστειλε ένα μήνυμα προς τους ανθρώπους που κατηγόρησαν τον Ντομαγκόι Βίντα.




Η ΑΕΚ χθες (19/8) πήρε μια επική πρόκριση στα playoffs του Champions League επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Η Ένωση αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ με 0-2, κατάφερε στις καθυστερήσεις να κάνει το 2-2 και να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. 

Στο 90+2' ο Αραούχο με ένα ωραίο γυριστό έκανε το 1-2 και ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι πήγαινε παράταση, η ΑΕΚ κέρδισε πέναλτι. 



Ο Λιβάι το εκτέλεσε, ο Λιβάκοβιτς το απέκρουσε, αλλά στην επαναφορά ο Ντομαγκόι Βίντα με κεφαλιά έκανε το 2-2 και έστειλε την ομάδα του στα playoffs.

Πάντως οι αντιδράσεις συνεχίζουν να υποχωρούν μετά το νικητήριο γκολ του Ντομαγκόι Βίντα για την ΑΕΚ στο 95ο λεπτό, με το οποίο η πρωταθλήτρια και κυπελλούχος Ελλάδας απέκλεισε τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ από το Champions League. 



Ωστόσο φαίνεται ότι το γκολ του Βίντα δεν άρεσε προφανώς στους Κροάτες. Οι οποίοι μάλιστα τον κατηγορούν πως πανηγύρισε ένα γκολ ενάντια της πρώην ομάδας του. Για όλο το θέμα μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Κροατίας (HNS) Τόμισλαβ Πάτσακ.

Αναλυτικά όσα είπε ο εκπρόσωπος τύπου της Κροατίας: 

«Καταλαβαίνω την απογοήτευση λόγω του αποκλεισμού της Ντιναμό, αλλά δεν καταλαβαίνω την εκδήλωση αυτής της απογοήτευσης στον Ντομαγκόι Βίντια; Τι είδους γιορτή;! Σε μια στιγμή που υποθέτω ότι κανείς στον κόσμο δεν μπορούσε να ελέγξει τον εαυτό του, ο τύπος επιβράδυνε, κατέβασε τα χέρια του για να δείξει ότι δεν πανηγύριζε... Ζήτησε συγγνώμη από τη Λίβάκοβιτς. Ποιο είναι το πρόβλημα; Τι χρειαζόταν;», έγραψε ο Πάτσακ στον προσωπικό του λογαριασμό στο  Instagram και πρόσθεσε:  

«Να αρνηθείς τον Θεό που πάντα ευχαριστείς; Κάθε ιδιοφυΐα που έβρισε τον Βίντα ας συγκρίνει το χθεσινό γκολ και τον «γιορτή» με το γκολ και τη γιορτή κόντρα στη Λουντογκόρετς. Και μετά ζητά συγγνώμη από έναν ιδιοφυή τύπο, που έδωσε τόσα πολλά στην Κροατία (και πολλά στη Ντιναμό), που είναι ο καλύτερος καλός άνθρωπος που θα συναντήσεις στο ποδόσφαιρο, που είναι ατελείωτα θετικός, που βοηθά όποιον και όποτε και όπως μπορεί». 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.