Header Ads


Αλμέιδα: «Δεν θα φέρουμε στόπερ απλά για να φέρουμε»

Αλμέιδα: «Δεν θα φέρουμε στόπερ απλά για να φέρουμε»


Όσα δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα για τις μεταγραφές και για τον Κωνσταντίνο Χρυσόπουλο..

Ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό, μίλησε για το αν θα γίνει περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση αλλά προέβη και σε σχόλιο για τον Κωνσταντίνο Χρυσόπουλο, ο οποίος δεν άφησε καλές εντυπώσεις στο ντεμπούτο του.




Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ είπε ότι όλες οι θέσεις που έψαχνε παίκτη η ομάδα έχουν καλυφθεί, και ότι δε θα ήθελε να φέρουν κάποιον απλά για να τον φέρουν. 

Όσον αφορά στον Χρυσόπουλο, ο Αλμέιδα προσπάθησε να «υπερασπιστεί» τον ποδοσφαιριστή του, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι όλοι υπήρξαν νέοι, όλοι είχαν την πρώτη τους μέρα…

Αναλυτικά η δήλωση του Ματίας Αλμέιδα:



«Όλα οσα ψάχναμε πλέον έχουν καλυφθεί. Έπειτα υπάρχει και κάτι άλλο. Θα μπορούσαμε να φέρουμε στόπερ. Δεν θα ήθελα να φέρουμε κάποιον για να φέρουμε. Επέλεξα να βάλω ένα νέο παιδί απόψε που έκανε το ντεμπούτο του. Ολοι υπήρξαμε νέοι, όλοι είχαμε την πρώτη μας ημέρα. Αυτός που τους επιλέγει είμαι εγώ. Ειδα ότι τα πήγαινε καλά στις προπονήσεις ο Χρυσόπουλος, μαρκάροντας τον Γκαρσία. Όταν είσαι νέος το ξεπερνάς παίρνοντας παιχνίδια. Θα συνεχίσει να βελτιώνεται».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.