Header Ads


Διαψεύδει η ΑΕΚ για Βαλεντίν Γκόμεζ!

Διαψεύδει η ΑΕΚ για Βαλεντίν Γκόμεζ!


Δεν υπάρχει τίποτα με τον Βαλεντίν Γκόμεζ για την ΑΕΚ..

Δημοσίευμα συνέδεσε την ΑΕΚ με τον 19χρονο Αργεντίνο στόπερ, Βαλεντίν Γκόμες ωστόσο από την Ένωση διαψεύδουν πλήρως τα σενάρια.




Το όνομα του νεαρού κεντρικού αμυντικού σε σύνδεση με την Ένωση εμφανίστηκε για πρώτη φορά ως φήμη στο Transfermarkt ενώ αργότερα ακολούθησε και το Koinc Sport στο Twitter. Πρόκειται για έναν λογαριασμό που ασχολείται αποκλειστικά με ποδοσφαιρικές μεταγραφές.

Σύμφωνα με την ανάρτηση λοιπόν, η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του κεντρικού αμυντικού της Βέλες Σάρσφιλντ, Βαλεντίν Γκόμες. Το Koinc Sport υποστηρίζει ότι η ΑΕΚ βρίσκεται πολύ κοντά στο να αποκτήσει τον 20χρονο στόπερ.



Συγκεκριμένα αναφέρει: «Η ΑΕΚ πλησιάζει στο να υπογράψει τον 20χρονο Αργεντίνο στοπερ της Βέλες Σάρσφιλντ με μόνιμη μεταγραφή. Οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο. Συζητούνται οι τελευταίες λεπτομέρειες με μελλοντικά ποσοστά πώλησης. Η συμφωνία μπορεί να ολοκληρωθεί αυτή την εβδομάδα».

Στην ΑΕΚ λένε κατηγορηματικά πως δεν υπάρχει απολύτως τίποτα με τον Βαλεντίν Γκόμες και η Ένωση δεν ασχολείται με την περίπτωσή του.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.