Header Ads


Έτσι έφτασαν ανενόχλητοι οι Κροάτες και οι συνεργοί τους στη Νέα Φιλαδέλφεια

Έτσι έφτασαν ανενόχλητοι οι Κροάτες και οι συνεργοί τους στη Νέα Φιλαδέλφεια


Η αστυνομία τους έχασε στο Ρίο και στη συνέχεια έδρασαν ανεμπόδιστοι. Εγκληματική η αδράνεια ΕΛ.ΑΣ.

Φαίνεται αδιανόητο όμως οι δολοφόνοι της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έφτασαν οδικώς στην Ελλάδα και κατευθύνθηκαν προς την Αθήνα σε αυτοκινητοπομπή. 




Οι Κροάτες εισήλθαν στην Ελλάδα από τον μεθοριακό σταθμό της Κακαβιάς και ότι κατόπιν κινήθηκαν μέσω της Ιόνιας Οδού, πραγματοποιώντας στάση στο Κιάτο. Φτάνοντας στην Αθήνα συναντήθηκαν με τους συνεργούς τους και κατευθύνθηκαν ανενόχλητοι προς τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Κάποιοι πήγαν στην περιοχή με τα αυτοκίνητα τους (τα οποία και βρέθηκαν) ενώ ο μεγαλύτερος όγκος, οδηγούμενος από τους οπαδούς της ελληνικής ομάδας, έφτασε στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον Ηλεκτρικό και κατέβηκε στα Πευκάκια.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και συγκεκριμένα του τμήματος Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας είχαν από το μεσημέρι της Δευτέρας ενημερωθεί για την κίνηση των Κροατών από τα βόρεια σύνορα προς την Αττική.



Ειδικότερα, φέρεται ότι υπήρχε σήμα προς τις αστυνομικές υπηρεσίες της περιφέρειας (Δυτικης Ελλάδας, Ηπείρου) να εντοπίσουν κινήσεις Κροατών και να ενημερώσουν κεντρικά. Πηγές αναφέρουν, μάλιστα, ότι μετά το Ρίο, όχημα της Ασφάλειας εντόπισε και προσωρινά ακολούθησε το κονβόι, ωστόσο, στη συνέχεια η παρακολούθηση διεκόπη, χωρίς να αποκλείεται οι αρχές να τους έχασαν.

Μάλιστα, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι για την κίνηση των Κροατών υπήρξε ενημέρωση στις αστυνομικές υπηρεσίες όλης της χώρας. Παρόλα αυτά, μετά την είσοδο τους από την Κακαβιά οι αρχές δεν κατάφεραν να εντοπίσουν και να σταματήσουν τους χούλιγκαν πριν φτάσουν στην Αττική.



Ακόμα και όταν έφτασαν στην Αθήνα οι Κροάτες έδρασαν ανενόχλητοι. Βρήκαν τους συνεργούς τους και έφτασαν στην «Αγιά Σοφιά» χωρίς κανείς να τους εμποδίσει. Η αντίδραση της Αστυνομίας ήταν εγκληματικά αργή και τα ΜΑΤ έφτασαν όταν πλέον οι Κροάτες και οι Έλληνες συνεργοί τους είχαν δολοφονήσει τον Μιχάλη, είχαν τραυματίσει πολλά άτομα και είχαν ισοπεδώσει την περιοχή.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.