Header Ads


Χωρίς Πόνσε και Ρότα η ΑΕΚ με Πανσερραϊκό!

Χωρίς Πόνσε και Ρότα η ΑΕΚ με Πανσερραϊκό!


Ο Ματίας Αλμέιδα καταστρώνει πλάνα χωρίς Εσεκιέλ Πόνσε και Λάζαρο Ρότα για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό και περιμένει τον Λιβάι Γκαρσία.

Η ήττα της ΑΕΚ από την Άντβερπ ανήκει στο παρελθόν και ήδη ο Ματίας Αλμέιδα καταστρώνει τα σχέδιά του για το επόμενο παιχνίδι που δεν είναι το δεύτερο με τους Βέλγους, αλλά η πρεμιέρα της Ένωσης στη Stoiximan Super League κόντρα στον Πανσερραϊκό.




Το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής (λόγω της αναβολής του αγώνα της με τον Παναιτωλικό) υποχρεώνει τον Αργεντινό τεχνικό να στερηθεί δύο παικτών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τιμωριών.

Ο Εσεκιέλ Πόνσε δεν θα επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα στον αγώνα της OPAP Arena (26/08, 21:30), αφού κουβαλάει τιμωρία από το περσινό ισπανικό πρωτάθλημα, ως παίκτης της Έλτσε. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και με τον Λάζαρο Ρότα, που λόγω της απευθείας κόκκινης κάρτας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.




Ο Γκαρσία θα καθορίσει την επίθεση



Η απουσία του Πόνσε και η επερχόμενη αναμέτρηση με την Άντβερπ στη Νέα Φιλαδέλφεια ίσως προκαλέσουν ανακατατάξεις στην ενδεκάδα. Ο Λιβάι Γκαρσία θα μπορούσε να είναι απάντηση, όμως προς το παρόν δεν υπάρχει σιγουριά για το αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί το Σάββατο ή όχι.



Αν δεν τα καταφέρει, τότε ο Αλμέιδα θα στραφεί στη λύση του Τομ φαν Βερτ για την κορυφή της επίθεσης, ώστε να μην διακινδυνεύει και παίκτες ενόψει του δεύτερου αγώνα με τους Βέλγους.

Όσο για το δεξί άκρο της άμυνας και τον αντικαταστάτη του Ρότα, αυτός θα είναι σίγουρα ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.