Header Ads


Η ΑΕΚ προσφέρθηκε να καλύψει τα έξοδα για την κηδεία του 29χρονου Μιχάλη

Η ΑΕΚ προσφέρθηκε να καλύψει τα έξοδα για την κηδεία του 29χρονου Μιχάλη


Αντιπροσωπεία της ΑΕΚ βρέθηκε στο νοσοκομείο στεκόμενη στο πλευρό των τραυματισμένων οπαδών της ομάδας καθώς και της μητέρας του αδικοχαμένου Μιχάλη

Γιώργος Κοσμάς και Ανθή Παπακώστα βρέθηκαν στο νοσοκομείο από πλευράς ΑΕΚ!




Ο Γιώργος Κοσμάς και η Ανθή Παπακώστα επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο την μητέρα του δολοφονημένου Μιχάλη και τους τρεις τραυματίες οπαδούς μας που νοσηλεύονται επίσης, θέλοντας να σταθούν στο πλευρό τους.

Οι άνθρωποι της Ένωσης συνομίλησαν με την μητέρα του Μιχάλη, η οποία συνοδεύεται με καρδιολογικές ενοχλήσεις και δεν έχει υποστεί έμφραγμα, όπως είχε γραφτεί.

Εκτός από τα συλλυπητήρια εξέφρασαν στη μητέρα και στον αδερφό του Μιχάλη την πρόθεση της ομάδα να καλύψει εξ ολοκλήρου τα έξοδα για την κηδεία του αδικοχαμένου Μιχάλη. Ωστόσο πρέπει να σημειώσουμε πως η μητέρα και ο αδελφός του Μιχάλη, αξιοπρεπέστατοι και με μεγάλη ευγένεια, ευχαρίστησαν την ΠΑΕ αλλά εξέφρασαν την επιθυμία να καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδα καθώς θέλουν να κάνουν κάτι τελευταίο για τον Μιχάλη τους, όπως είπαν χαρακτηριστικά στους ανθρώπους του Δικεφάλου.



Παρόλα αυτά μεταφέρθηκε μήνυμα του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ, κ. Μελισσανίδη πως στο επόμενο διάστημα η Ένωση θα δείξει την συμπαράστασή της με άλλους πρόσφορους τρόπους σε οτιδήποτε χρειαστεί. Από κει και πέρα τόσο στην μητέρα και τον αδελφό του Μιχάλη όσο και στους τραυματίες και στους συγγενείς τους, οι άνθρωποι της ομάδας εξήγησαν πως είχαν κάνει τα πάντα για να αποσοβήσουν όσα συνέβησαν, αλλά δεν ήταν στο χέρι τους από ένα σημείο και μετά.

Αναφορικά με την κατάσταση των τραυματιών ο νεαρότερος (21 ετών) που είναι σε πιο σοβαρή κατάσταση, έχει πολλαπλά αιματώματα στο κεφάλι από χτυπήματα. Είναι σταθερή η κατάστασή του και οι γιατροί περιμένουν να δουν πως θα εξελιχθούν τα επόμενα 24ωρα τα αιματώματα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.