Header Ads


Σε τι ελπίζουν οι Αρχές για να βρουν τον δολοφόνο του 29χρονου Μιχάλη

Σε τι ελπίζουν οι Αρχές για να βρουν τον δολοφόνο του 29χρονου Μιχάλη


Όλα τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως για τους Κροάτες Χούλιγκαν ερευνούν οι Αρχές προκειμένου να βρουν τον δολοφόνο του Μιχάλη Κατσουρή. 

Μέχρι στιγμής και παρά το γεγονός ότι έχουν προφυλακιστεί 105 άτομα για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, δεν έχει καταστεί δυνατό να ταυτοποιηθεί ο δράστης της δολοφονίας.




Η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθεί να αντλήσει υλικό και από το κινητά των Κροατών χούλιγκαν, ελπίζοντας ότι θα μπορέσει να βρει αξιοποιήσιμα στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στον άνθρωπο που αφαίρεσε τη ζωή του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ. 

Παράλληλα, σε μία παραδοχή "βόμβα" προχώρησε ο Γιάννης Οικονόμου για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.




Σε τι ελπίζουν οι Αρχές για να βρουν τον δολοφόνο



Οι Αρχές εναποθέτουν τις ελπίδες για τον εντοπισμό του δράστη στα στοιχεία από τα περίπου 60 αντικείμενα που έχουν κατασχεθεί και συλλεχθεί περιμετρικά του γηπέδου της ΑΕΚ, προκειμένου να υπάρξουν αντιστοιχίσεις με πρόσωπα που τα κατείχαν.



Μάλιστα οι Αρχές εκτιμούν ότι DNA του 29χρονου Μιχάλη ίσως εντοπιστεί σε δύο πτυσσόμενα μαχαίρια τα οποία έχουν εντοπιστεί και έχουν κατασχεθεί.

Το ένα ανήκει σε συλληφθέντα αλβανικής καταγωγής και το δεύτερο σε έναν 23χρονο Κροάτη. Σε αυτά υπάρχει ελπίδα μήπως βρεθεί δείγμα DNA του 29χρονου, καθιστώντας δηλαδή δυνατή την ταυτοποίηση του δράστη της δολοφονίας του.

Οι έρευνες των Αρχών εστιάζονται σε αυτά τα δύο μαχαίρια, καθώς, όπως έχει γίνει γνωστό, τα δείγματα DNA από τα ρούχα του 29χρονου ή από τα νύχια του, είναι εξαιρετικά δύσκολο να ταυτοποιηθούν με αυτά των συλληφθέντων.
ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.