Header Ads


«Μήπως στα τελευταία διόδια. μήπως σας βολεύει...» - Ο Θανάσης Κατερινόπουλος «δικάζει» την αστυνομία για τον 29χρονο οπαδό της ΑΕΚ

«Μήπως στα τελευταία διόδια. μήπως σας βολεύει...» - Ο Θανάσης Κατερινόπουλος «δικάζει» την αστυνομία για τον 29χρονο οπαδό της ΑΕΚ


Καταπέλτης ο Θανάσης Κατερινόπουλος, είπε επιτέλους όσα έχουν καταλάβει όλοι..

Ο πρώην Ταξίαρχος τοποθετήθηκε για τα τεράστια λάθη με την επιδρομή των Κροατών, αλλά και στις ευθύνες που υπάρχουν για συγκεκριμένα πρόσωπα.
 



Σε κατάσταση σοκ είναι ολόκληρη η χώρα τα τελευταία 24ωρα από την άγρια δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ από χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, έξω από το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι Κροάτες οπαδοί αν και εντοπίστηκαν στην εθνική οδό από την Ασφάλεια και τέθηκαν υπό διακριτική παρακολούθηση, φαίνεται πως έδρασαν βάσει οργανωμένου σχεδίου, γιατί φτάνοντας στην Αττική Οδό τα αυτοκίνητα σκορπίστηκαν και μεγάλος αριθμός κατευθύνθηκε στον σταθμό του ΗΣΑΠ Ειρήνη.

Εκεί, σύμφωνα με τις πληροφορίες συναντήθηκαν με οπαδούς του Παναθηναϊκού και μαζί επιβιβάστηκαν στο τρένο και κατέβηκαν στον σταθμό Πευκάκια, από όπου κινήθηκαν με τα πόδια προς τη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι οργανωμένοι οπαδοί της Ντιναμό, μαζί με οπαδούς του Παναθηναϊκού, έφτασαν γρήγορα έξω από το γήπεδο και γύρω στις 23.00 επιτέθηκαν σε φιλάθλους της ΑΕΚ. Ξέσπασε άγρια συμπλοκή, με βόμβες μολότοφ, ρόπαλα και άλλα αντικείμενα, που είχε ως συνέπεια τον θάνατο του 29χρονου.



Οι ευθύνες πολλές, όπως και τα ερωτήματα για όσα έγιναν και κυρίως για το πώς διέσχισαν τη μισή Ελλάδα οι χούλιγκαν χωρίς να τους σταματήσει κανείς. Ο πρώην Ταξίαρχος, Θανάσης Κατερινόπουλος, με ποστάρισμά του στο facebook δίνει… απαντήσεις και εξηγεί πώς θα είχαμε αποφύγει τα επεισόδια και τον νεκρό!

Ιδού:

Ερωτήματα:

Υπήρχε κύριε Υπουργέ ενημερωτικό εγγραφο ή όχι, για την οργανωμένη είσοδο των φιλάθλων ή όχι; Αν υπήρχε εσείς ενημερωθηκατε και τι εντολές δώσατε;

Τελικά φταίνε αυτοί οι οποίοι δεν εκτέλεσαν εντολές που ουδέποτε τους δώθηκαν ή αυτοί που ποτέ δεν έδωσαν εντολές για το τι πρέπει να κάνουν.

Γιατί στα τελευταία Διόδια της Αττικής που ήταν εύκολος ο εγκλωβισμός τους και ο έλεγχος δεν έγινε ποτέ επειδή ποτέ δεν δόθηκε εντολή (Εδώ σημειώνω ότι αυτό δεν μπορούσε να γίνει από ένα περιπολικό της τροχαίας που το πιο πιθανό είναι να είχε και πλήρη άγνοια για την κίνηση).

Τα γιατί είναι πολλά αλλά μήπως σας βολεύει για την ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ των μη ΑΡΕΣΤΩΝ για να καλύψετε έτσι και την ανικανότητα;

Τα υπόλοιπα στην πορεία.....





Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.