Header Ads


Στοίχημα: Με τα γκολ στο 1.83 στο “Ibrox”

Στοίχημα: Με τα γκολ στο 1.83 στο “Ibrox”


Ο τρίτος προκριματικός γύρος του Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζεται και οι αγώνες του μονοπωλούν το ενδιαφέρον σήμερα Τετάρτη (09/08). Με επίσκεψη στο Betarades.gr μπορείτε να δείτε πότε παίζουν οι ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη με όλες τις λεπτομέρειες για τις αναμετρήσεις. Από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και το παιχνίδι Ρέιντζερς - Σερβέτ, το πρώτο ματς του ζευγαριού σε αυτή τη φάση, έρχεται δυνατό προγνωστικό σήμερα. Πάμε να το δούμε παρακάτω!
 
Δεν έκανε καλή αρχή η Ρέιντζερς στο πρωτάθλημα της Πρέμιερσιπ Σκωτίας, έχασε εκτός έδρας με 1-0 από την Κιλμάρνοκ. Παρόλο που είχε τον έλεγχο του αγώνα γύρισε με άδεια χέρια. Καλείται να βγάλει αντίδραση απέναντι στη Σερβέτ για το Τσάμπιονς Λιγκ, με στόχο τη δεύτερη διαδοχική συμμετοχή στους ομίλους του. Με Goal/Goal έληξαν τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της.
 
Στην ισοπαλία και το 1-1 έμεινε η Σερβέτ στην έδρα της νεοφώτιστης Λωζάνης Ουσί για το πρωτάθλημα της Α’ Ελβετίας. Αυτή τη σεζόν, έχει δώσει πέντε αναμετρήσεις, μετράει σε αυτές μόλις μια νίκη. Απέκλεισε τη Γκενκ στον προηγούμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ στη διαδικασία των πέναλτι. Να σημειωθεί πως και οι δύο αντίπαλοι σκόραραν στους έξι τελευταίους αγώνες της.
 
Τον πρώτο λόγο έχει στην έδρα της η Ρέιντζερς, ωστόσο είχε θέματα στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, η Σερβέτ έχει παίξει πιο πολλά φετινά ματς και μπορεί να βρει δίχτυα σήμερα. Με τα δεδομένα αυτά, θα προτιμήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.83.
 
Δείτε τα υπόλοιπα προγνωστικά στοιχήματος της Τετάρτης στο Betarades.gr!
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.