Header Ads


Η ανάρτηση όλο νόημα Λιβάι Γκαρσία για το μέλλον του μετά το Τραμπζονσπόρ-ΑΕΚ! (pic)

Η ανάρτηση όλο νόημα Λιβάι Γκαρσία για το μέλλον του μετά το Τραμπζονσπόρ-ΑΕΚ! (pic)


«Έστειλε» μήνυμα ο Λιβάι Γκαρσία - Δείτε τι ανέβασε και τι έγραψε
Το δικό του μήνυμα, για το άμεσο -τουλάχιστον- μέλλον του έστειλε ο Λιβάι Γκαρσία.




Ο Λιβάι Γκαρσία δείχνει ανεπηρέαστος από τον χορό των εκατομμυρίων που έχει στηθεί γύρω του και όταν μπαίνει στο γήπεδο κάνει τη δουλειά του. Στο φιλικό παιχνίδι της ΑΕΚ με την Τράμπζονσπορ πέτυχε ένα ακόμη γκολ, φτάνοντας τα έξι στην προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων».

Την ίδια ώρα η Λανς τον πολιορκεί, προσφέροντας πάνω από 20 εκατ. ευρώ στην Ένωση και ένα γενναίο συμβόλαιο στον ίδιο, πάνω από 2,7 εκατ. ευρώ ετησίως. Η απάντηση της ΑΕΚ στους Γάλλους είναι προς το παρών αρνητική, μεταθέτοντας τις όποιες συζητήσεις μετά τα παιχνίδια με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.



Ο 25χρονος φορ πάντως μετά το γκολ του στην Τραπεζούντα, προχώρησε σε μια ανάρτηση στο Instagram με νόημα. Ανέβασε μια πανηγυρική φωτογραφία του, συνοδευόμενη με ένα λουκέτο.  Πρόκειται, για την απεικόνιση της φράσης «locked in», που σημαίνει πως κάποιος έχει «κλειδωμένο» το βλέμμα του σε έναν στόχο και δεν παρεκκλίνει από αυτόν.

Και ο Λιβάι Γκαρσία στο μυαλό του έχει μόνο τα προκριματικά του Champions League και τον στόχο της πρόκρισης επί της κροατικής ομάδας.


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.