Header Ads


Έτσι μπαίνει ισχυρή η ΑΕΚ στα πλέι οφ του Champions League!

Έτσι μπαίνει ισχυρή η ΑΕΚ στα πλέι οφ του Champions League!


Πώς μπορεί η ΑΕΚ να μπει ως ισχυρή στην κλήρωση των πλέι οφ - Δείτε τι πρέπει να συμβεί
H AEK μαθαίνει αντίπαλο σε λίγες ώρες για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.




Λίγες ώρες πριν από την κλήρωση στην Νιόν της Ελβετίας έγιναν γνωστοί οι έξι υποψήφιοι αντίπαλοι της ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, με την Ένωση να μαθαίνει οριστικά τον αντίπαλό της στις 13:00 όπου θα διεξαχθεί η κλήρωση για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Εδώ και λίγες ημέρες είχε διαμορφωθεί το αρχικό παζλ με έξι ζευγάρια από τον δεύτερο προκριματικό που εμφανίζονταν στο δρόμο των νταμπλούχων Ελλάδας, με την UEFA να ανακοινώνει τα υπογκρούπ της κλήρωσης και να φέρνει πλέον τρία ζευγάρια στο δρόμο της ομάδας του Αλμέιδα προς τα playoffs.

Αυτά είναι τα εξής:

Ντίναμο Ζάγκρεμπ (Κροατία) – Αστάνα (Καζακστάν)
Ράκοβ (Πολωνία) – Καραμπάγκ (Αζερμπαϊτζάν)
Ζρίνσκι (Βοσνία) -Σλόβαν Μπρατισλάβας (Σλοβακία)



Έτσι μπαίνει ισχυρή η ΑΕΚ στα πλέι οφ του Champions League!


Σε περίπτωση που η ΑΕΚ κληρωθεί με το ζευγάρι Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Αστάνα, τότε η Ένωση θα μπει στην κλήρωση των πλέι οφ του Champions League ως ισχυρή. Όπως ακριβώς είχε συμβεί και το 2018 με την Σέλτικ που αφού ο Δικέφαλος την απέκλεισε αντιμετώπισει ως «ισχυρή» ομάδα την Βίντι για τα πλέι οφ.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει αυτό -εκτός από το να κληρωθεί μαζί τους η Ένωση- είναι να περάσει η Ντίναμο Ζάγκρεμπ στον 3ο προκριματικό γύρο. Τότε η ΑΕΚ ως ζευγάρι με τους Κροάτες θα είναι σίγουρα στους ισχυρούς των πλέι οφ, αφού οι η Ντινάμο έχει συντελεστή 55.000, τον δεύτερο μεγαλύτερο που μπορεί να εμφανιστεί στο φετινό μονοπάτι των πρωταθλητών.

Η εικόνα των πρώτων αγώνων της σεζόν για το Champions League επιβεβαιώνει ότι μέσα στο καλοκαίρι και μάλιστα τόσο πρόωρα στα μέσα Ιουλίου οι περισσότερες συναντήσεις είναι αμφίρροπες και ότι αυτό που μετράει είναι κυρίως ο βαθμός ετοιμότητας και όχι τόσο το όνομα, οι μεταγραφικές προσθήκες ή ακόμα και η χρηματιστηριακή αξία των ρόστερ. Οπότε ακόμα και η ΑΕΚ κληρωθεί με το ζευγάρι της ομάδας από το Ζάγκρεμπ δεν είναι δεδομένο ότι θα προκριθεί κιόλας.

Το ίδιο θα συνέβαινε αν η ΑΕΚ κληρωνόταν με την Γαλατασαράι και την Κοπεγχάγη, τις οποίες απέφυγε στα υπογκρούπ.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.