Header Ads


Εντολή Αλμέιδα στους παίκτες: «Στην πρώτη ενόχληση παρακαλώ να βγαίνετε εκτός!»

Εντολή Αλμέιδα στους παίκτες: «Στην πρώτη ενόχληση παρακαλώ να βγαίνετε εκτός!»


Τι είπε ο Ματίας Αλμέιδα στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ για να προλαβαίνουν τους τραυματισμούς..

Η ένταση των προπονήσεων του Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ είναι στα… κόκκινα.




Κάτι που γνωρίζαμε από πέρυσι στην Ολλανδία. Και οι παίκτες ακόμη καλύτερα. Αρκετοί για να καταφέρουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του προγράμματος, δεν εκτιμούσαν ορθώς κάποιες ενοχλήσεις που είχαν. 

Συνέχιζαν να δίνουν το κάτι παραπάνω με αποτέλεσμα να αποκτούν σοβαρότερα προβλήματα τραυματισμών. Ο Αλμέιδα από πλευράς του δεν κάνει… εκπτώσεις στο πρόγραμμα και στον αγωνιστικό στόχο του. Η ένταση δεν πέφτει, οι απαιτήσεις είναι μεγάλες και αυτός είναι ο δρόμος για να φτάσεις στην επιτυχία. Και το περσινό παράδειγμα με την κατάκτηση του νταμπλ και την αγωνιστική απόδοση, είναι για αυτόν δικαίωση.



Πάντως, ο Αλμέιδα ήταν ξεκάθαρος εξ’ αρχής στους παίκτες του στην Ολλανδία για να προλάβει τα χειρότερα. 

«Στην πρώτη ενόχληση παρακαλώ να βγαίνετε εκτός να προλαβαίνουμε τους σοβαρούς τραυματισμούς. Δεν θέλω να επιβαρύνεται περισσότερο το πρόβλημα σας, γιατί έχουμε μεγαλύτερο πρόβλημα μετά. Καλύτερα να χάσετε μία ή κάποιες προπονήσεις» τους είπε μεταξύ άλλων ο Αργεντίνος τεχνικός των νταμπλούχων Ελλάδος.



Ο πρώτος που το… έκανε πράξη ήταν ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ και ακολούθησαν και άλλοι. Αποτέλεσμα σήμερα ο αριθμός των ήδη λίγων παικτών του, να μειωθεί ακόμη περισσότερο λόγω ενοχλήσεων.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.