Header Ads


«Έψησαν» Νέστορ Αραούχο για ΑΕΚ οι Αλμέιδα και Πινέδα!

«Έψησαν» Νέστορ Αραούχο για ΑΕΚ οι Αλμέιδα και Πινέδα!


Ο ρόλος του Πινέδα και η μεγάλη επιθυμία του Αλμέιδα - Όλα τα δεδομένα για την μεταγραφή του Νέστορ Αραούχο

Ακούστε, τα όσα είπε στον ΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου το πρωί της Τετάρτης (12/07) για όλα τα θέματα του ρεπορτάζ της ΑΕΚ

Στον ραδιοφωνικό σταθμό, «ΣΠΟΡ FM» μίλησε ο Κώστας Κετσετζόγλου το πρωί της Τετάρτης (12/07) για όλα τα θέματα που αφορούν στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. 




Πρώτα από όλα, τοποθετήθηκε για τον Ροδόλφο Πισάρο: «Χθες το βράδυ βγήκε η πληροφορία από ξένα ρεπορτάζ ότι ο Πισάρο έλυσε το συμβόλαιο. Ήταν αναμενόμενο. Είχα πει ότι υπάρχει προφορική συμφωνία. Είναι σίγουρα για 2 χρόνια και θα δούμε για το 2+1. Περιμένουμε τα διαδικαστικά πλέον. Λογικά ο παίκτης θα έρθει στην Αθήνα την άλλη εβδομάδα. Δεν έχει ανακοινώσει ακόμα κάτι η ΑΕΚ, άρα υπογραφές δεν υπάρχουν. Στο Μεξικό, το θεωρούν σίγουρο. Μπορούμε να θεωρήσουμε κλεισμένη αυτή τη μεταγραφή».

Όσον αφορά στον Νέστορ Αραούχο, συμπλήρωσε: «Για τον Νέστορ Αραούχο αποκαλύφθηκε ότι η ΑΕΚ προσπαθεί να τον αποκτήσει. Είχε προσπαθήσει και τον Ιανουάριο. Δεν ήθελε η ομάδα του, να τον δώσει. Ο παίκτης θέλει να έρθει. Είναι διεθνής. Έπαιξε και στο Μουντιάλ βασικός κόντρα στην Αργεντινή. Έχει παίξει για 4 χρόνια στη Θέλτα. Πήγε πάρα πολύ καλά. Ήταν βασικός συνέχεια εκεί. Έχει αυτά που ήθελε ο προπονητής. Μπορεί να παίξει και αριστερά και δεξιά. Δεν είναι μόνο αριστερό στόπερ. Δεν θα έχει πρόβλημα, γιατί όπως με Πισάρο, έτσι και ο Αραούχο είναι σε καλή κατάσταση, αφού είναι σε εξέλιξη το πρωτάθλημα στο Μεξικό. Δεν μπορώ να πω ότι είναι η μεταγραφή κλεισμένη, αλλά έχει πάει καλά και μπορεί να γίνει. Έχει παίξει ρόλο και ότι είναι πολύ φίλοι με τον Πινέδα. Ήταν και στη Θέλτα μαζί. Αν γίνει, θα είναι πολύ καλό, γιατί είναι ο πρώτος παίκτης στη λίστα του Αλμέιδα. Θα είναι όλες οι επιλογές, του προπονητή. Το είχε πει σε εμάς και ο Μελισσανίδης, ότι θα γίνει ό,τι θέλει ο Αλμέιδα. Η Αμέρικα που είναι η μεγαλύτερη ομάδα στο Μεξικό, είχε πληρώσει 3 εκατομμύρια για να τον πάρει. Το συμβόλαιό του, είναι στο 1 εκατομμύριο. Καπου εκεί θα είναι και στην ΑΕΚ».



Αναφορικά με το ενδιαφέρον της Κλαμπ Μπριζ για τον Αρόλντ Μουκουντί, ξεκαθάρισε: «Για τον Μουκουντί υπάρχει ένα δημοσίευμα για πρόταση από τη Μπριζ. Δεν το έχω επιβεβαιώσει. Θεωρώ δεδομένο ότι η ΑΕΚ δεν θα δώσει παίκτη. Ο Αλμέιδα θεωρεί ότι μπορεί να περάσει η ομάδα. Μέχρι να τελειώσουν τα προκριματικά δεν νομίζω να φύγει κάποιος. Αν γίνει κάποια φοβερή πρόταση και μπορεί να αντικατασταθεί οποιοσδήποτε παίκτης, ίσως να μπορεί να γίνει. Έχουν γίνει κρούσεις κατά καιρούς, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι για να μας απασχολεί κάτι».

Σε ερώτηση για το αν η ΑΕΚ θα αποκτήσει παίκτες για τις θέσεις του δεξιού και του αριστερού μπακ, σχολίασε: «Για δεξί και αριστερό μπακ δεν έχω ακούσει κάτι. Ο Ραντόνια και ο Πήλιος θα είναι τρίτες επιλογές αντίστοιχα. Δεν έχει ασχοληθεί η ΑΕΚ με παίκτη σε αυτές τις θέσεις και με τερματοφύλακα».

Ακολούθως, επιβεβαίωσε ότι ο Νέστορ Αραούχο έχει κοινοτικό διαβατήριο, άρα δεν θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα για τον αριθμό των ξένων παικτών: «Ο Αραούχο έχει ισπανικό διαβατήριο, δεν υπάρχει πρόβλημα. Είναι και ο Πάλμα που ίσως έρθει και δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο. Αν δεν αλλάξει ο κανονισμός, θα γίνεται διαχείριση ανάλογα με κάθε περίπτωση, επειδή μέχρι 5 μη κοινοτικοί μπορούν να μπουν στην αποστολή. Η ΑΕΚ έχει δύο αριστερά μπακ μη κοινοτικούς, οπότε ίσως ένας εκ των δύο να μένει εκτός αποστολής, ανάλογα με το ματς».

Όσο για το ποιος παίκτης λογίζεται ως μπακ-απ, του Σέρχιο Αραούχο, μέχρι να γυρίσει ο Αργεντινός άσος, τόνισε: «Υπάρχει ο Ζίνι. Ο Πισάρο παίζει εκεί φυσικά και αριστερά. Ο Ματίας, τον έβαζε και δεξιά στην Τσίβας πάντως. Δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα εκεί πέρα».

Για την κατάσταση του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, εξήγησε: «Ο Γκατσίνοβιτς έχει ένα ελαφρύ τράβηγμα και για αυτό τον προστατεύουν. Για αυτό δεν θα τον δούμε λογικά και στο φιλικό με τη Σαχτάρ».

Τέλος, για το φιλικό με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ είπε: «Είναι 90 λεπτά αρχικά και μετά θα παίξει η δεύτερη ομάδα της Σαχτάρ με μια ομάδα της ΑΕΚ που θα είναι οι παίκτες που θα είναι στον πάγκο στα προκρματικά, μαζί με τα παιδιά της ΑΕΚ Β’».


Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.