Header Ads


«Τρέλα» Γκαρσία για ΑΕΚ: Ενσωματώνεται άμεσα στην Ολλανδία!

«Τρέλα» Γκαρσία για ΑΕΚ: Ενσωματώνεται άμεσα στην Ολλανδία!


Δεν κάνει χρήση άδειας όπως προβλεπόταν και μπαίνει άμεσα στην προετοιμασία!
Ο διεθνής σέντερ φορ της ΑΕΚ έρχεται και ενσωματώνεται άμεσα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. 




Ο Λιβάι Γκαρσία που μόλις προ ημερών ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της χώρας του στο Gold Cup με το Τρίνινταντ, δεν έκανε χρήση άδειας όπως ήταν προγραμματισμένο και έρχεται άμεσα στην Ολλανδία για να ενσωματωθεί στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΚ. 

Είναι μια σημαντική εξέλιξη για τον Ματίας Αλμέιδα που θα έχει διαθέσιμο για τις επόμενες μέρες το βασικό όπλο της επιθετικής γραμμής του και βέβαια δείχνει την δίψα που έχουν οι παίκτες να ενταχθούν στην ομάδα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα αφού όπως ο Αραούχο επέλεξε να κάνει το πρόγραμμα αποθεραπείας του μαζί με όλη την ομάδα ενώ θα μπορούσε να μείνει στα Κανάρια Νησιά με την κόρη του έτσι κι ο Γκαρσία δεν έκατσε μέρα και έρχεται κατευθείαν για δουλειά. 



Βεβαίως ο Λιβάι λογικά θα πραγματοποιήσει αρχικά ένα πρόγραμμα επανένταξης πριν μπει με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του σε φουλ ρυθμούς. Η άφιξη Γκαρσία σημαίνει πως ο Αλμέιδα θα έχει τη δυνατότητα να δουλέψει με όλον τον περσινό βασικό κορμό εδώ στην Ολλανδία τις εναπομείνασες ημέρες πλην του Πινέδα που ακόμα δεν έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο Gold Cup με το Μεξικό.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.