Header Ads


Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» η ΑΕΚ!

Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» η ΑΕΚ!


Ολοκληρώνεται η μεταγραφή Πισάρο, κλείνει και στόπερ η ΑΕΚ - Όλες οι τελευταίες πληροφορίες..
Θέμα λίγου χρόνου φαίνεται πως είναι η περαιτέρω ενίσχυση της ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν πλέον προχωρήσει πολύ τις συζητήσεις για την απόκτηση του Ροδόλφο Πισάρο και του στόπερ που έχει ζητήσει ο Ματίας Αλμέιδα.




Τα μεξικανικά ΜΜΕ «βουίζουν» για οριστική συμφωνία της «Ένωσης» για δύο χρόνια με τον 29χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος είναι θέμα ωρών να αποχωρήσει από την Ίντερ Μαϊάμι, καθώς ίσως και την ερχόμενη Παρασκευή να κάνει ντεμπούτο με την ομάδα ο Λιονέλ Μέσι. Τα ξημερώματα ο νέος προπονητής του κλαμπ του MLS, ο Τάτα Μαρτίνο, έκανε την πρώτη του γνωριμία με την ομάδα και η κάμερα τον «συνέλαβε» να έχει ξεχωριστά από τους υπόλοιπους παίκτες τετ-α-τετ για περίπου δύο λεπτά.

Αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, ο Μεξικανός άσος θα λύσει το συμβόλαιό του με την Ίντερ Μαϊάμι και θα υπογράψει στην ΑΕΚ, όπως έχει ζητήσει ο Ματίας Αλμέιδα και ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε εξ αρχής δώσει εντολή να υλοποιηθεί η επιθυμία του.

Στο μεταξύ, η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά και στον στόπερ που θα πλαισιώσει τους Βίντα, Μουκουντί και Μήτογλου, με τους νεαρούς Χρυσόπουλο και Ρόκσον να έχουν συμπληρωματικό ρόλο μεταξύ πρώτης και δεύτερης ομάδας. Τα στοιχεία του δεν έχουν γίνει γνωστά, παρά μόνο πως πρόκειται για υψηλόσωμο παίκτη, που θα έχει την ποιότητα να διεκδικήσει στα ίσα θέση βασικού απέναντι στο βασικό κεντρικό δίδυμο στόπερ της περασμένης περιόδου.

Οι δύο αυτές προσθήκες δεν θα προλάβουν να ενσωματωθούν στην προετοιμασία της ΑΕΚ στο εξωτερικό, καθώς η αποστολή επιστρέφει την Παρασκευή στη βάση της.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.