Header Ads


«Έδειξε» ενδεκάδα για Αντβέρπ ο Αλμέιδα!

«Έδειξε» ενδεκάδα για Αντβέρπ ο Αλμέιδα!


Δείτε τι δοκίμασε ενόψει του αυριανού φιλικού της ΑΕΚ με Αντβέρπ..
Δίτερμα περιελάμβανε το πρωινό πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, με τον Ματίας Αλμέιδα να δοκιμάζει πράγματα, εν όψει του σαββατιάτικου φιλικού με την Αντβέρπ στην Αμβέρσα.




Ο Πελάδο χρησιμοποίησε στη μια ομάδα τον Στάνκοβιτς κάτω από τα δοκάρια, τους Βίντα-Μουκουντι στόπερ, τον Ρότα δεξιά, τον Μοχαμάντι, τους Γαλανόπουλο-Μάνταλο στα χάφ, τους Ελίασον-Ζίνι στα άκρα δεξιά και αριστερά αντίστοιχα και τον Μαχαίρα πίσω από τον Φαν Βέερτ.

Η άλλη ομάδα αποτελούνταν από τον Αθανασιάδη στα γκολπόστ, τον Σιντιμπέ δεξιά, τους Ρόκσον, Χατζισαφί στόπερ, τον Πήλιο αριστερά, τους Γιόνσον-Λαμαράνα στα χαφ συν τον Σιμάνσκι σε έναν σύνθετο ρόλο πιο αριστερά, τον Άμραμπατ δεξιά και τους Τσούμπερ-Κοσίδη στην επίθεση.



Ήταν μια άσκηση δοκιμής αρκετά περίπλοκη καθώς το γήπεδο ήταν χωρισμένο σε τρεις διαφορετικές ζώνες και υπήρχαν περιορισμοί στο πόσοι παίκτες θα πατούν σε κάθε ζώνη. Για παράδειγμα ο Μοχαμάντι ήταν στη μεσαία ζώνη δίπλα στους χάφ πλαγιά αλλά επιθετικά λειτουργούσε στον γνωστό του ρόλο ανεβαίνοντας ψηλά στη πλευρά.

Οι παραπάνω δοκιμές δείχνουν κάποια πράγματα αλλά θα πρέπει να περιμένουμε και την απογευματινή προπόνηση μήπως εκεί φανεί κάτι παραπάνω από τον προπονητή.

Τα γκολ σημείωσαν: Μάνταλος, Φαν Βέερτ, Γαλανόπουλος, Μοχαμάντι - Σιμάνσκι, Κοσίδης 2 , Σιντιμπέ 2.

Οι δύο ομάδες:

-Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Ελίασον, Ζινι, Μαχαίρας, Φαν Βέερτ.

-Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Ρόκσον, Χατζισαφί, Πήλιος, Γιόνσον, Λαμαράνα, Σιμάνσκι, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Κοσίδης.

*Να σημειώσουμε πως μετά το τέλος του διπλού ο Ματίας Αλμειδα συγκέντρωσε τους παίκτες γύρω του και τους μίλησε για την εικόνα τους στο μίνι δίτερμα τονίζοντας τους τα θετικά στοιχεία που είδε αλλά και για τα αρνητικά.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.