Header Ads


Η πιθανή ημερομηνία ενσωμάτωσης Πινέδα στην ΑΕΚ

Η πιθανή ημερομηνία ενσωμάτωσης Πινέδα στην ΑΕΚ


Πότε επιστρέφει από το Μεξικό και το Gold Cup - Πότε είναι πιο πιθανό να ενσωματωθεί, τι θα συμβεί με τα ευρωπαϊκά προκριματικά

Ο Μεξικανός χαφ βρίσκεται με την Εθνική Μεξικού στο Gold Cup και πιθανόν να αργήσει να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα, ανάλογα με την πορεία που θα κάνει το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα.




Η ΑΕΚ ανακοίνωσε το πρωί του Σαββάτου την μεταγραφή του Ορμπελίν Πινέδα, απ’ την Θέλτα, αλλά το μεγάλο ερωτηματικό είναι πότε θα επιστρέψει στην ομάδα ο Μεξικανός χαφ, για να τεθεί στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα.

Όπως είναι γνωστό, ο Πινέδα βρίσκεται στην Εθνική ομάδα του Μεξικού για το Gold Cup, καταφέρνοντας στις δυο πρώτες αγωνιστικές να πετύχουν δυο νίκες, κόντρα σε Ονδούρα (4-0) και Αϊτή (1-3), εξασφαλίζοντας έτσι, την πρόκριση απ’ τους ομίλους της διοργάνωσης για τους “8”.

Κάτι που σημαίνει, ότι ο Πινέδα θα απουσιάσει απ’ τις υποχρεώσεις της ΑΕΚ μέχρι τις 9-10 Ιουλίου, καθώς τότε είναι προγραμματισμένος ο προημιτελικός.



Όμως, δεν αποκλείεται αν αναλογιστεί κανείς την ιστορία, να μείνει μέχρι το τέλος του Gold Cup η Εθνική Μεξικού, καθώς είναι η ομάδα που το έχει κατακτήσει τις περισσότερες φορές (11 συνολικά) και διακρίνεται ως ένα απ’ τα φαβορί, μαζί με τις ΗΠΑ.

Συνεπώς, ανάλογα με την πορεία της Εθνικής Μεξικού, θα κριθεί και η επιστροφή του Ορμπελίν Πινέδα στην ΑΕΚ.

Αξίζει όμως να τονίσουμε, ότι εφόσον προκριθεί και απ’ τον προημιτελικό το Μεξικό, τότε ο ημιτελικός είναι 12 Ιουλίου και εφόσον φτάσει στον τελικό, έχει προγραμματιστεί για τις 17 Ιουλίου.

Η πρώτη εκτίμηση λοιπόν, για το πότε υπολογίζεται ότι θα επιστρέψει ο Πινέδα στην ΑΕΚ και εφόσον πάρουμε το σενάριο ότι θα φτάσει μέχρι το τέλος της διοργάνωσης με το Μεξικό, τότε ο Ματίας Αλμέιδα θα τον περιμένει γύρω στα τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου.



Κι’ αυτό, γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι μετά τις υποχρεώσεις του, με την Εθνική ομάδα, θα εξασφαλίσει και λίγες ημέρες άδειας, για να ξεκουραστεί και να πάρει ανάσες για την συνέχεια.

Όλα αυτά λοιπόν, τον θέτουν ως ένα βαθμό αμφίβολο για το πρώτο επίσημο ματς της ΑΕΚ στη σεζόν, το οποίο θα είναι στις 8-9 Αυγούστου για τον τρίτο προκριματικό του Champions League, καθώς θα πρέπει να κάνει αγώνα δρόμου, για να είναι πανέτοιμος και στη διάθεση του Αλμέιδα για το συγκεκριμένο αγώνα, ενώ αντίθετα για το δεύτερο ματς (15 Αυγούστου) θα είναι έτοιμος.

Ωστόσο, όλα κρίνονται όπως προείπαμε απ’ την πορεία της Εθνικής Μεξικού στο Gold Cup και με τα μέχρι τώρα δεδομένα, θα βρίσκεται στην διοργάνωση μέχρι την προημιτελική φάση, η οποία θα διεξαχθεί στις 9-10 Ιουλίου. Και βλέπουμε…

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.