Header Ads


Ο λόγος που «πάγωσε» η ΑΕΚ την μεταγραφή στόπερ!

Ο λόγος που «πάγωσε» η ΑΕΚ την μεταγραφή στόπερ!


Τι συνέβη με Αραούχο - Όλα τα δεδομένα για την μεταγραφή στόπερ στην ΑΕΚ

Τον λόγο για τον οποίο «πάγωσε» το θέμα του στόπερ στην ΑΕΚ εξήγησε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και εξέφρασε την πίστη πως θα αποκτηθεί κανονικά κεντρικός αμυντικός.




Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ, κυρίως για το θέμα του κεντρικού αμυντικού που έχει «παγώσει» μετά από σχετική απόφαση του Ματίας Αλμέιδα, μετέφερε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η μία μοναδική περίπτωση που υπήρχε, αυτή του Αραούχο, δεν θα μπορούσε να γίνει πριν από τις αρχές Αυγούστου, γιατί έχει κάποια παιχνίδια η Αμέρικα σε ένα επίσημο τουρνουά με τις ομάδες του Μεξικού και της Αμερικής. Ούτως ή άλλως, έλεγαν ότι θα έπρεπε να βρεθεί αντικαταστάτης για να παραχωρηθεί», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της «Ένωσης».



«Αν βρεθεί κάποιος σε καλύτερη ηλικία και μεγαλύτερη προοπτική σε αυτό το διάστημα, μπορεί να το εκμεταλλευτεί… Θα μάθουμε σύντομα, αν η ΑΕΚ κοιτάξει άλλες περιπτώσεις, που θεωρώ πως αυτό συμβαίνει. Δεν πιστεύω ότι είναι κάποιος από αυτούς που έχουν ακουστεί από τις αρχές του καλοκαιριού και ήδη έχουν φτάσει κι άλλες προτάσεις στα χέρια των ανθρώπων της ομάδα, όπως συνέβη την περσινή σεζόν με τον Βίντα. Θεωρώ ότι θα αποκτηθεί στόπερ, θα πρέπει να γίνει κάτι απρόοπτο, για να μην προχωρήσει σε αυτή την προσθήκη η ΑΕΚ», πρόσθεσε.

Παράλληλα, εμφανίστηκε αισιόδοξος και για το θέμα του Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος φαίνεται πως θα ανανεώσει το συμβόλαιό του: «Γνωρίζω ότι γίνονται συζητήσεις σε αυτή την κατεύθυνση. Και η ΑΕΚ τον θέλει και ο παίκτης θέλει να μειώνει, αφού θα έχει μεγάλο οικονομικό όφελος από αυτή την εξέλιξη».


Και κατέληξε μιλώντας για την ενίσχυση στη μεσαία γραμμή, μετά τη διάψευση περί ενδιαφέροντος του «Δικεφάλου» για τον Μανώλη Σιώπη: «Αν η ΑΕΚ πάρει θέση στα χαφ, θα πάρει κάποιον νεαρό, με δυνατότητες και προοπτική και να μην υπάρχει άμεση ανάγκη να χρησιμοποιηθεί. Για τον Σιώπη, τον θεωρώ εξαιρετική περίπτωση, θα ήταν κάπως να ήταν άδικο να μην έχει χρόνο συμμετοχής, όπως συμβαίνει τώρα στην Τουρκία που παίζει. Αυτό δύσκολα θα γινόταν στην ΑΕΚ».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.