Header Ads


Αποκάλυψη από Μεξικό: «Κοντά στην ΑΕΚ ο Ροντόλφο Πιζάρο»

Αποκάλυψη από Μεξικό: «Κοντά στην ΑΕΚ ο Ροντόλφο Πιζάρο»


Όλο και πιο κοντά στην ολοκλήρωση μιας νέας μεγάλης μεταγραφής η ΑΕΚ!
Συνεχίζονται οι αναφορές στα μεξικανικά ΜΜΕ και όχι μόνο για το ειδύλλιο της ΑΕΚ με τον Ροντόλφο Πιζάρο.

Σύμφωνα με tweet του «La Octava Sports», ο Μεξικανός άσος που ανήκει στην Ίντερ Μαϊάμι, βρίσκεται μία ανάσα από την ΑΕΚ. Και ταυτόχρονα στην ίδια ανάρτηση γίνεται λόγος για το γεγονός ότι θα σμίξει ξανά ο ποδοσφαιριστής με τον Ματίας Αλμέιδα, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στην Τσίβας.




Κατ' αρχήν ο Πιζάρο είναι πιθανό να μείνει ελεύθερος, όμως η Ίντερ Μαϊάμι θα πρέπει πρώτα, ως φαίνεται, να ολοκληρώσει το deal με τον Λουίς Σουάρες που είναι ακόμη ένας σταρ που θέλει να πάρει στις ΗΠΑ ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Αν συμβεί αυτό τότε είναι πιθανό ο παίκτης να μείνει ελεύθερος από την Ίντερ Μαϊάμι και πιέζουν προς αυτή την καρτεύθυνση μαζί με τον ατζέντη του για να βρεθεί η φόρμουλα και να συμβεί κάτι τέτοιο.

Και πάμε στον ρόλο του Αλμέιδα στην υπόθεση... Ο «Pelado», λοιπόν, θέλει σαν τρελός τον παίκτη. Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον τεχνικό της ΑΕΚ να είχε την Παρασκευή (7/7) επικοινωνία με τον παίκτη και να του είπε πόσο τον θέλει στην ΑΕΚ της νέας σεζόν.



Ο Αλμέιδα μετέφερε στον παίκτη ότι τον υπολογίζει για την ομάδα που θέλει να χτίσει για το Champions League, του παρουσίασε το πρότζεκτ και ως φαίνεται οι δύο τους συμφώνησαν πως υπάρχει κοινός τόπος συνεργασίας. 

Πρώτα, βέβαια, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει αν ο Πιζάρο μπορεί να μείνε ελεύθερος με την ομάδα του Μαϊάμι να τον αποζημιώσει για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Και ως φαίνεται η πλευρά του παίκτη ποντάρει στο γεγονός ότι στην Ίντερ χρειάζονται θέσεις Designated Players για να εγγράψουν Μέσι και Σουάρες. Αν δεν γίνει αυτό, τότε η ΑΕΚ ίσως χρειαστεί να δώσει ένα μικρό αντίτιμο στην ομάδα του MLS. 

Το δεδομένο, πάντως, είναι πως ο Πιζάρο «ψήνεται» σαν τρελός να συνεργαστεί ξανά με τον Ματίας Αλμέιδα. Ήταν ο προπονητής που του άλλαξε θέση στην Τσίβας και του άλλαξε όλη την καριέρα.

Και εν κατακλείδι, η υπόθεση Πιζάρο είναι μία αποστολή που θέλει ο Αλμέιδα να ολοκληρωθεί με επιτυχία γνωρίζοντας και ο ίδιος, ωστόσο, πως απαιτεί λεπτούς χειρισμούς.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.