Header Ads


Ντύνεται στα «κιτρινόμαυρα» ο Πισάρο!

Ντύνεται στα «κιτρινόμαυρα» ο Πισάρο!


Προ των πυλών της ΑΕΚ και ο παικταράς Ροντόλφο Πισάρο μια μεταγραφική εισήγηση του Ματίας Αλμέιδα!
Εβδομάδα σημαντικών εξελίξεων για την Νταμπλούχο ΑΕΚ αναμένεται να είναι αυτή που διανύουμε.




Σύμφωνα με πληροφορίες του aek365 το βράδυ της Κυριακής σημειώθηκε τεράστια πρόοδος στις διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με τον Ροντόλφο Πισάρο και όλα δείχνουν πως θα ικανοποιηθεί η επιθυμία του Ματίας Αλμέιδα να συνεργαστεί ξανά με τον Μεξικανό διεθνή. 

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός φαίνεται πως έχει πειστεί να ξεκινήσει την καριέρα του στην Ευρώπη στην ομάδα του Αλμέιδα και με συμπαίκτη τον Ορμπελιν Πινέδα μετά απο σπουδαία καριέρα και τρεις μεταγραφές που ξεπέρασαν τα 40.000.000 σε Μεξικό και ΗΠΑ. Η ΑΕΚ είναι έτοιμη να αρπάξει την ευκαιρία που δημιούργησε η συγκυρία της απόκτησης του Μέσι από την Ίντερ Μαϊάμι και να κανει δικό της με ελεύθερη μεταγραφή έναν σπουδαίο παίκτη. 



Η διάθεση της ΑΕΚ να δώσει ένα πολύ μεγάλο ποσό για το συμβόλαιο του Πισάρο σε συνδυασμό με την παρουσία του Αλμέιδα που αποτελεί πόλο έλξης για τον «Τζόκερ» και όχι μονο έχουν φέρει προ των πυλών άλλη μια σπουδαία  μεταγραφική επιτυχία για την ΑΕΚ. Το συμβόλαιο του παίκτη μαζι με τα μπόνους αναμένεται να είναι το μεγαλύτερο στην ομάδα αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε πως στην Αμερική εχει αμοιβή 3,5 εκατ. τον χρόνο ενώ ήδη εχει προτάσεις απο τους Γκαλαξι του Λος Αντζελες αλλα και μεγαλες ομάδες στο Μεξικό. 

Σίγουρα το ποσό θα ειναι μικρότερο όμως γίνεται κατανοητή η τάξη μεγέθους της χρηματιστηριακής του αξίας. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως πλέον απομένουν διαδικαστικά θέματα να διευθετηθούν με κυριότερο την λύση του συμβολαίου του με την Ίντερ Μαϊάμι όμως η ΑΕΚ πιέζει για να τελειώσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η μεταγραφή αφού αν δεν πέσουν υπογραφές τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. 

Αν όλα πάνε καλα, ο Πισάρο είναι δεδομένο πως θα είναι κανονικά διαθέσιμος και με αρκετές προπονήσεις για τον πρώτο Ευρωπαϊκό αγώνα της ΑΕΚ. Άλλωστε είναι σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό αφού αν και υπό αποχώρηση ξεκίνησε βασικός στον αγώνα του Σαββατου για το MLS.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.