Header Ads


Αυτοί είναι οι 8 παίκτες ΑΕΚ Κ19 που ανεβαίνουν στην ΑΕΚ Β'!

Αυτοί είναι οι 8 παίκτες ΑΕΚ Κ19 που ανεβαίνουν στην ΑΕΚ Β'!


Δείτε ποιοι ξεχώρισαν στην Κ19 και θα δοκιμαστούν στην προετοιμασία της ΑΕΚ Β'..

Σήμερα ξεκινάει η προετοιμασία για τους «μικρούς» της ΑΕΚ, με ορισμένες απουσίες αφού κάποιοι παίκτες θα προωθηθούν για δοκιμή στην ΑΕΚ Β'

Τα αγωνιστικά τμήματα της Ακαδημίας της ΑΕΚ μπαίνουν από σήμερα σε ρυθμούς προετοιμασίας εν όψει της σεζόν 2023-24, με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ19 να περνούν από εργομετρικά και ανθρωπομετρικά τεστ εν όψει της πρώτης προπόνησης της ομάδας που θα γίνει την Παρασκευή 21 Ιουλίου.




Απόντες από την έναρξη της προετοιμασίας θα είναι οκτώ ποδοσφαιριστές που έχουν επιλεγεί να συμμετάσχουν στην προετοιμασία της ΑΕΚ Β. 

Οι ποδοσφαιριστές αυτοί είναι ο τερματοφύλακας Μάριος Μπαλαμώτης, ο κεντρικός αμυντικός Χρήστος Κοσίδης, ο αριστερός μπακ Χρήστος Γιαννούλης, ο αμυντικός μέσος Λουκάς Μαρούτσης, οι πλάγιοι επιθετικοί Αντώνης Γεωργέας και Αρης Ανδρικόπουλος και ο σέντερ φορ (και πρώτος σκόρερ της Super League Κ19 της σεζόν 2022-23) Τάσος Κοντορουχάς, καθώς και ο αρχηγός της περσινής Κ17 Χριστόφορος Κολιμάτσης (γεννημένος το 2006) που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.



Τα παιδιά αυτά υπολογίζονται αγωνιστικά για την ομάδα Κ19 (εκτός και αν κάποιοι υπογράψουν επαγγελματικά συμβόλαια, ώστε να έχουν δικαίωμα να παίξουν και με την ΑΕΚ Β στη Super League 2) αλλά θα τους δοθεί η ευκαιρία να δουλέψουν και να δείξουν τις δυνατότητές τους στο ανώτερο επίπεδο. 

Η καλή πορεία των αγωνιστικών τμημάτων και η εξέλιξη των νεαρών αυτών ποδοσφαιριστών είχαν ως επακόλουθο να τους δοθεί η ευκαιρία για το επόμενο βήμα.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.