Header Ads


Sold out τα VVIP διαρκείας στην OPAP Arena!

Sold out τα VVIP διαρκείας στην OPAP Arena!


Το... αμόκ στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ συνεχίζεται, ενώ είναι ενδεικτικό ότι τα VVIP διαρκείας των 7.000 ευρώ ετησίως έχουν ήδη εξαντληθεί!

Η πρώτη περίοδος των ανανεώσεων των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ από τους περσινούς κατόχους ολοκληρώθηκε και ανοίγει από αύριο (30/6) και μέχρι τις 4 Ιουλίου η δεύτερη περίοδος που αφορά τους περσινούς κατόχους στις «θύρες της UEFA», δηλαδή στις θύρες 46, 47 και 48.




Το... αμόκ για ένα διαρκείας στην OPAP Arena έσπαγε τα κοντέρ και η ενημέρωση που υπήρχε πριν από μια εβδομάδα ήταν ότι παρουσίαζαν 35% αύξηση σε σχέση με πέρυσι στο πρώτο δεκαήμερο της διάθεσής τους.

Πέρα από τα νορμάλ διαρκείας που γίνονταν ανάρπαστα, ενδεικτικό της κιτρινόμαυρης... τρέλας που επικρατεί στις τάξεις των φίλων της ΑΕΚ είναι το γεγονός ότι ήδη τα VVIP διαρκείας της OPAP Arena, τα πιο ακριβά διαρκείας δηλαδή με κόστος 7.000 ευρώ ετησίως, έχουν ήδη γίνει sold out!



Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορεί να ειπωθεί με ακρίβεια ένας συγκεκριμένος αριθμός που έχει διατεθεί συνολικά, καθώς εκτός από τη δεύτερη περίοδο ανανεώσεων που ανοίγει ως τις 4 Ιουλίου για τις θύρες 46, 47 και 48, «τρέχει» παράλληλα και η ανανέωση των συνδεσμιακών διαρκείας. Έπειτα από την ολοκλήρωση της διάθεσής τους θα μπορούν να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τον ακριβή αριθμό καρτών διαρκείας που έχουν δοθεί.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.