Header Ads


Κουλούρης ο «εκλεκτός» της ΑΕΚ για αντι-Ολιβέιρα!

Κουλούρης ο «εκλεκτός» της ΑΕΚ για αντι-Ολιβέιρα!


Στον Ευθύμη Κουλούρη θα στραφεί η ΑΕΚ αν δεν ανανεώσει ο Νέλσον Ολιβέιρα - Αναλυτικά το δημοσίευμα της Sportday!
Ο Ευθύμης Κουλούρης θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο αντικαταστάτης του Νέλσον Ολιβέιρα, αν τελικά αυτός δεν συνεχίσει στην ΑΕΚ.

Σύμφωνα με την «SportDay» η ΑΕΚ θα ήθελε να προχωρήσει στο plan b με την απόκτηση του Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος έχει πέσει σε δυσμένεια στη γαλλική Τουλούζ καθώς στα τελευταία 11 παιχνίδια της ομάδας στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου, έχει αγωνιστεί μόλις μία φορά, ενώ συνολικά μέτρα εννέα συμμετοχές στο πρωτάθλημα δίχως να έχει σκοράρει.

Ο ΠΑΟΚ είχε πουλήσει τον Κουλούρη στην Τουλούζ αντί 5 εκατομμυρίων ευρώ το καλοκαίρι του 2019 και οι Γάλλοι σίγουρα προσδοκούν να πάρουν κάποια από τα χρήματα αυτά πίσω. Το πιθανότερο είναι να γίνει προσπάθεια για δανεισμό του με οψιόν αγοράς και η συνεχής πτωτική τάση της χρηματιστηριακής αξίας του ποδοσφαιριστή είναι πολύ πιθανό να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση.

Για τον Κουλούρη υπάρχει πολύ καλή άποψη του τεχνικού διευθυντή της ομάδας Παναγιώτη Κονέ, ο οποίος θα ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας μαζί του (αν δεν το έχει κάνει ήδη).
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.