Header Ads


Φουλ για χαφ η Ένωση!

Φουλ για χαφ η Ένωση!


Ανατροπή σημειώνεται στα μεταγραφικά «θέλω» της ΑΕΚ για τον Ιανουάριο.
Πιο πίσω (φαίνεται πως) πηγαίνει το θέμα του κεντρικού αμυντικού και ο Ίλια Ίβιτς προχωράει για την απόκτηση ενός μέσου.



Όπως γράφει σήμερα η «Ώρα των Σπορ», ο Ίλια Ίβιτς κινείται πλέον για την απόκτηση ενός κεντρικού μέσου, ο οποίος θα καλύψει το προσεχές διάστημα την απουσία του τραυματία Κώστα Γαλανόπουλου.

Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής φαίνεται πως έχει εντοπίσει συγκεκριμένη περίπτωση χαφ, την οποία και δουλεύει υπό άκρα μυστικότητα, αφού θέλει ο «εκλεκτός» να έρθει και να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Μάσιμο Καρέρα.

Ο κ. Ίβιτς έχει αποδείξει πως δεν θέλει να κάνει μεταγραφή… απλά για να κάνει, αλλά θέλει οι παίκτες που θα αποκτηθούν να μπορέσουν να βοηθήσουν την «Ένωση» στους στόχους της.

Όσον αφορά το θέμα του κεντρικού αμυντικού, φαίνεται πως πάει πιο πίσω. Τουλάχιστον προς το παρόν, με την περίπτωση του Φεντερίκο Μπάρμπα να έχει δυσκολέψει αρκετά τις τελευταίες ημέρες σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα.

Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός επέστρεψε στην πατρίδα του και η Κιέβο Βερόνα συζητάει με αρκετές ενδιαφερόμενες ομάδες, με την Ουντινέζε να δείχνει ικανή να καλύψει τις απαιτήσεις της.


sportfm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.