Header Ads


Δείπνο… σχεδιασμού Μελισσανίδη με Ίβιτς και Καρέρα!

Δείπνο… σχεδιασμού Μελισσανίδη με Ίβιτς και Καρέρα!


Οι τρεις άνδρες δείπνησαν χθες βράδυ στη Γλυφάδα και έβαλαν επί τάπητος όλα τα ζητήματα. Τι είπαν για τις μεταγραφές.





Συνάντηση είχαν χθες το βράδυ σε εστιατόριο της Γλυφάδας οι Δημήτρης Μελισσανίδης, Ίλια Ίβιτς και Μάσιμο Καρέρα, όπως αναφέρει η «Ώρα των Σπορ». Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ μαζί με τον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή συζήτησαν για όλα τα ζητήματα του σχεδιασμού της ομάδας εν όψει της συνέχειας της τρέχουσας σεζόν και όχι μόνο.

Σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά, αυτό που έγινε σαφές είναι ότι οι όποιες μεταγραφικές κινήσεις γίνουν θα πρέπει να έχουν γνώμονα να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα, με παίκτες καλύτερους από τους υπάρχοντες αλλά και μέσα σε δεδομένα οικονομικά πλαίσια, καθότι το καλοκαίρι δαπανήθηκαν μεγάλα ποσά για ποδοσφαιριστές που δεν πρόσφεραν ως επί το πλείστον τα προσδοκώμενα και αρκετοί εξ αυτών είναι ήδη στην έξοδο. Ζητούμενο, λοιπόν, δεν είναι η ποσοτική, αλλά η ποιοτική ενίσχυση για την «Ένωση». Παράλληλα συζητήθηκε και το ενδεχόμενο να δοθεί χώρος και χρόνος σε πιο νέους παίκτες του ρόστερ που δεν έχουν πάρει πολλές ευκαιρίες.

Με βάση τα όσα συζητήθηκαν ουδείς μπορεί πλέον να είναι σίγουρος ούτε πότε ούτε και πόσες μεταγραφικές κινήσεις θα κάνει η ΑΕΚ τον Ιανουάριο.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.