Header Ads


Πότε θα είναι έτοιμος ο Σιμάνσκι!

Πότε θα είναι έτοιμος ο Σιμάνσκι!


Ο Πολωνός μέσος της ΑΕΚ αναμένεται να είναι άμεσα έτοιμος
Ο Νταμιάν Σιμάνσκι έκανε χθες την πρώτη του προπόνηση στα Σπάτα και τα πρώτα δείγματα γραφής του ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Ο Πολωνός μέσος δεν θα συνεχίσει για πολύ το ατομικό του πρόγραμμα καθώς αναμένεται άμεσα να μπει με την υπόλοιπη ομάδα. Συγκεκριμένα, από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.




Έτσι, πιθανότατα, θα δηλώσει παρών στο παιχνίδι της εμβόλιμης αγωνιστικής της Super League κόντρα στον Βόλο στο Πανθεσσαλικό. Ο Μάσιμο Καρέρα χρειάζεται τον Πολωνό καθώς άλλωστε είχε εκφράσει πως θέλει πολύ έναν χαφ, ειδικά μετά τον τραυματισμό του Κώστα Γαλανόπουλος. Όταν ο Ιταλός είδε πως το 4-3-3 ταιριάζει στην ομάδα του, τότε κατάλαβε πως θέλει έναν μέσο.

Έτσι από το παιχνίδι με τους Θεσσαλούς κιόλας αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και στη συνεχεια θα πάρει μια γεύση από… ντέρμπι μιας και την Κυριακή μετά τον Βόλο, η Ένωση υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Ο Νταμιάν Σιμάνσκι πάντως έδειξε ιδιαίτερα «ζεστός» από τις πρώτες του κιόλας στιγμές στα Σπάτα. Μετά την ολοκλήρωση του ατομικού του προγράμματος δεν θέλησε να πάει στα αποδυτήρια, αλλά κάθισε στο γήπεδο να παρακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα των συμπαικτών του.

*enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.