Header Ads


Στην κορυφή των Power Rankings του BCL η ΑΕΚ! (pic)

Στην κορυφή των Power Rankings του BCL η ΑΕΚ! (pic)


Τα καθιερωμένα Power Rankings παρουσίασε το BCL, με την κορυφή αυτής της εβδομάδας να έχει... κιτρινόμαυρο χρώμα, καθώς η ΑΕΚ κατάφερε να «σκαρφαλώσει» στην πρώτη θέση.





Η νίκη στη Γαλλία με 79-67 κόντρα στην Ορτέζ διατήρησε την ΑΕΚ στην πρώτη θέση του ομίλου της, μαζί με την Χάποελ Ιερουσαλήμ, με ρεκόρ 6-2.

Παράλληλα επέκτεινε το νικηφόρο σερί της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου στις έξι συνεχόμενες νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μάλιστα η πορεία της Ένωσης δεν έχει περάσει απαρατήρητη ούτε στο BCL. Στην όγδοη έκδοση των Power Rankings της φετινής σεζόν η διοργανώτρια αρχή έβαλε στην κορυφή την ΑΕΚ, χάρη στην εξαιρετική πορεία της τις τελευταίες εβδομάδες τόσο στην Basket League, όσο και στο Basketball Champions League.

Στο κείμενο των Power Rankings η διοργανώτρια αρχή του BCL αναφέρει χαρακτηριστικά πως «η ΑΕΚ κέρδισε έξι παιχνίδια στη σειρά σε όλες τις διοργανώσεις. Η ΑΕΚ κέρδισε 12 στα τελευταία 13 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Γι αυτό μπήκε και πάλι η βασίλισσα στον θρόνο της».

Επιπλέον, υπάρχει ακόμα μία ελληνική ομάδα στην πρώτη πεντάδα των Power Rankings, καθώς το Περιστέρι σκαρφάλωσε 5 θέσεις και βρίσκεται στην 4η θέση, ενώ ο ΠΑΟΚ υποχώρησε στην 26η θέση της λίστας, μετά την ήττα και την κακή εμφάνιση κόντρα στην Μπεσίκτας, στην Πόλη.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.