Header Ads


Unlabelled Πρώην του Ολυμπιακού ο «εκλεκτός» του Ίβιτς;

Πρώην του Ολυμπιακού ο «εκλεκτός» του Ίβιτς;


Θα κάνει τέτοια κίνηση-ματ ο Ίλια Ίβιτς στην ΑΕΚ; Δείτε για ποιον πρόκειται!
Το όνομα του Έλληνα στόπερ παραμένει στη λίστα της ΑΕΚ, αλλά οι δυσκολίες της περίπτωσης του είναι αρκετές.




Εδώ και καιρό ο Ίλια Ίβιτς έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για το χτίσιμο της νέας ΑΕΚ. Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής έχει πάρει τα κλειδιά της ομάδας από τον Δημήτρη Μελισσανίδη και ήδη προχώρησε στην επιλογή του Μάσιμο Καρέρα για τον πάγκο της ομάδας. Ωστόσο, πέρα από την έλευση του Ιταλού προπονητή πρέπει να γίνουν και οι απαραίτητες μεταγραφικές κινήσεις για να ενισχυθούν  οι «κιτρινόμαυροι». Μια από τις προτεραιότητες των ανθρώπων της ομάδας είναι η απόκτηση τουλάχιστον ενός κεντρικού αμυντικού.

Στη λίστα του Ίλια Ίβιτς βρίσκεται εδώ και καιρό το όνομα του Πραξιτέλη Βούρου, ο οποίος διανύει μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, αλλά η περίπτωση του έχει αρκετές δυσκολίες για την «Ένωση». Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», τα «θέλω» του ΑΠΟΕΛ αποδείχτηκαν εμπόδιο προκειμένου να… τρέξει ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ την συγκεκριμένη υπόθεση. vouros-apoel-1-1200x984

Παρεμπιπτόντως, ο Βούρος πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις στην Κύπρο. Τόσο καλές μάλιστα, που δεν θα αποτελεί έκπληξη έτσι και στο επόμενο προσκλητήριο του Τζον Φαν΄τ Σιπ κληθεί να δώσει παρών στην Εθνική ομάδα, όπως αναφέρει επίσης το ίδιο Μέσο.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.