Header Ads


Unlabelled Ο στόπερ που θέλει ο Ίβιτς στην Ένωση!

Ο στόπερ που θέλει ο Ίβιτς στην Ένωση!


Στο προσκήνιο περίπτωση Έλληνα άσου, πρώην παίκτη Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού - Δείτε για ποιον πρόκειται!
Ο Ίλια Ίβιτς φέρεται να εξετάζει ξανά την περίπτωση του έμπειρου στοπερ. Τα τελευταία 24ωρα οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν επικεντρωθεί στην εύρεση προπονητή. Ωστόσο δεν είναι μόνο η απόκτηση τεχνικού που βρίσκεται στην ατζέντα του Ίλια Ίβιτς.




Τα τελευταία 24ωρα οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν επικεντρωθεί στην εύρεση προπονητή. Ωστόσο δεν είναι μόνο η απόκτηση τεχνικού που βρίσκεται στην ατζέντα του Ίλια Ίβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής έχει ήδη κάνει μεταγραφική προεργασία.

Η θέση που «φωνάζει» για ενίσχυση είναι αυτή του κεντρικού αμυντικού. Η ΑΕΚ έχει εξετάσει πολλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Μια από αυτές είναι ο Σπύρος Ρισβάνης που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στον Ατρόμητο. Η αλήθεια είναι ότι αυτό το σενάριο έπαιξε πριν από λίγο καιρό,αλλά είχε διαψευστεί από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Ξανά στη λίστα ο Ρισβάνης

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η επιλογή του Ρισβάνη δεν έχει «καεί» εντελώς για την ΑΕΚ. Ο παίκτης αρέσει στον Ίλια Ίβιτς, αλλά η απόκτηση του δεν είναι καθόλου εύκολη. Αρχικά το πρόβλημα είναι στο μπάτζετ που έχει διαθέσιμο ο Ίλια Ίβιτς. Στην ΑΕΚ υπάρχουν ήδη οι Βράνιες, Τσιγκρίνσκι και Οικονόμου που έχουν μεγάλα συμβόλαια.

Την ίδια ώρα η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου δεν έχει πολλές ευκαιρίες. Αν μια ομάδα έχει μεγάλη ανάγκη για παίκτη που έχει συμβόλαιο θα πρέπει να τον πληρώσει καλά. Από την πλευρά του ο Ίλια Ίβιτς θα ρωτήσει τον Ατρόμητο για την τιμή του ποδοσφαιριστή προκειμένου να μάθει ποια είναι τα δεδομένα της υπόθεσης και να πράξει αναλόγως.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.