Header Ads


Unlabelled Τον... τέλειωσε ο Καρέρα, φεύγει πριν τελειώσει το 2020!

Τον... τέλειωσε ο Καρέρα, φεύγει πριν τελειώσει το 2020!


<
Ο Ιταλός προχωράει άμεσα το πλάνο του - Η πρώτη αποχώρηση από την Ένωση είναι γεγονός!
Η ΑΕΚ έχει μπει εδώ και λίγο καιρό στην εποχή Καρέρα, με τον Ιταλό τεχνικό να σηκώνει… μανίκια και να πιάνει άμεσα δουλειά προκειμένου να φέρει όσο το δυνατόν γρηγορότερα την ηρεμία στην ομάδα.



Η ΑΕΚ έχει μπει εδώ και λίγο καιρό στην εποχή Καρέρα, με τον Ιταλό τεχνικό να σηκώνει… μανίκια και να πιάνει άμεσα δουλειά προκειμένου να φέρει όσο το δυνατόν γρηγορότερα την ηρεμία στην ομάδα. Ένας από τους παίκτες που αναμένεται να αποχωρήσουν από την «Ένωση» είναι ο Πορτογάλος, ο οποίος δεν έχει πείσει επ’ ουδενί με τις εμφανίσεις του τους ανθρώπους της ομάδας και αναμένεται να επιστρέψει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, από την οποία και είχε παραχωρηθεί ως δανεικός.

Ο ίδιος, άλλωστε, έχει καταλάβει εδώ και καιρό ότι είναι «ξένο σώμα» στην ομάδα και ότι δεν θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της. Η τελευταία του συμμετοχή ήταν στις 5 Οκτωβρίου, όταν αγωνίστηκε για 17 λεπτά κόντρα στην ΑΕΛ. Ο ίδιος ψάχνεται για την επόμενη ημέρα, δίχως να τον νοιάζει το γεγονός πως όταν ανοίξει το μεταγραφικό παράθυρο θα βγει στην αγορά ως… ανενεργός, καθώς δεν προβλέπεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ως τότε.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Livesport», το τυπικό του θέματος δεν αποκλείεται να έχει ολοκληρωθεί και μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς ο μάνατζερ του Ζεράλδες θα βρεθεί στην Αθήνα προκειμένου να μπουν στην τελική ευθεία οι επαφές με την Ένωση για τη διακοπή του δανεισμού του Πορτογάλου μέσου. Ο Ζεράλδες ήδη έχει μπει σε διαδικασία επιστροφής στην πατρίδα του και τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας θεωρείται θέμα ημερών. Ακόμα πάντως δεν είναι σαφές αν θα παραμείνει στα «Λιοντάρια» ή θα παραχωρηθεί εκ νέου.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.