Header Ads


Επιστροφές στην ΑΕΚ

Επιστροφές στην ΑΕΚ


Οι δύο παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις και ο Γιάνκοβιτς είναι έτοιμος να αγωνιστεί κόντρα στο Λαύριο, αυτό το Σάββατο (23/11)
Δύο σημαντικές επιστροφές είχε το αποψινό (21/11) πρόγραμμα προπόνησης της ΑΕΚ, αφού οι Κέντρικ Ρέι και Στέφαν Γιάνκοβιτς μπήκαν σε κανονικούς ρυθμούς και ο δεύτερος τέθηκε στη διάθεση του Ηλία Παπαθεοδώρου, ενόψει του ματς κόντρα στο Λαύριο αυτό το Σάββατο (23/11) για την 8η αγωνιστική της Basket League.

Να θυμίσουμε ότι ο Ρέι έχει αντικατασταθεί στην εξάδα των ξένων για τις ελληνικές διοργανώσεις, οπότε με τα τωρινά δεδομένα, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς κόντρα στο Λαύριο για τη Basket League. Για να είναι διαθέσιμος, θα πρέπει να γίνει νέα αλλαγή στη σχετική λίστα. Ωστόσο, αφού πλέον είναι έτοιμος ιατρικά, το πιθανότερο είναι να μπει ξανά στην εξάδα, αντί του Μάριο Τσάλμερς.

Η επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ ΑΕΚ, αναφέρει τα ακόλουθα: «Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η προπόνηση της «Βασίλισσας», ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης του Σαββάτου (23/11) με Λαύριο. Σε ρυθμούς προπόνησης επέστρεψαν οι Κέντρικ Ρέι και Στέφαν Γιάνκοβιτς. Υπενθυμίζεται, ότι εκτός δράσης για τις επόμενες έξι (6) εβδομάδες έχει τεθεί ο τραυματίας Βλάντο Γιάνκοβιτς, ο οποίος ακολουθεί συντηρητική αγωγή».

aek365.org
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.