Header Ads


Το κρίσιμο 48ωρο για τον Μάνταλο

Το κρίσιμο 48ωρο για τον Μάνταλο


Θα παίξει ή όχι ο Πέτρος Μάνταλος την Κυριακή (27/10) στο Καραϊσκάκης στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό; Οι προπονήσεις της Πέμπτης και της Παρασκευής κρίνουν του αρχηγού.
Άπαντες στον κιτρινόμαυρο οργανισμό έχουν πέσει πάνω στον φορμαρισμένο, αλλά άτυχο Πέτρο Μάνταλο, αναμένοντας το τελικό update για την παρουσία του ή όχι στο φαληρικό γήπεδο.

Ο αρχηγός της Ένωσης έφαγε ένα γερό χτύπημα στο ματς με τον Βόλο και ταλαιπωρείται από κάκωση γαστροκνημίας στο αριστερό του πόδι. Ο τραυματισμός αυτός έχει βάλει τους ανθρώπους της ΑΕΚ σε αναμμένα κάρβουνα, αφού η παρουσία του Μάνταλου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αναμένεται να κριθεί την τελευταία στιγμή.

Από τα όσα βγαίνουν από το κιτρινόμαυρο μέτωπο, ο τρόπος με τον οποίο θα αντεπεξέλθει ο αρχηγός της ομάδας στις προπονήσεις της Πέμπτης και της Παρασκευής θα ορίσει εάν θα βγει τελείως "off" από την αναμέτρηση με τους ερυθρόλευκους. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα η ζυγαριά κλείνει προς τ' ότι ο Μάνταλος δεν είναι έτοιμος να βοηθήσει την ΑΕΚ.

Όπως αναφέραμε όμως παραπάνω, οι επόμενες 48ωρες στα Σπάτα θα είναι οι πλέον καθοριστικές. Ο "Κωστέ" γνωρίζει καλά ότι υπάρχει πιθανότητα να στερηθεί των υπηρεσιών του κορυφαίου του παίκτη στο παιχνίδι με τον Βόλο, οπότε δουλεύει το εναλλακτικό πλάνο που θα προσπαθήσει να βγάλει η Ένωση στο χορτάρι του Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.