Header Ads


Έκλεισαν οι ανανεώσεις των διαρκείας – Απόλυτη ικανοποίηση στην ΑΕΚ!

Έκλεισαν οι ανανεώσεις των διαρκείας – Απόλυτη ικανοποίηση στην ΑΕΚ!


Δείτε πόσοι οπαδοί της ΑΕΚ ανανέωσαν ήδη τις κάρτες τους για τη νέα σεζόν. Κρίσιμες οι πρώτες μέρες της ελεύθερης διάθεσης. 
Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη η διαδικασία ανανέωσης των καρτών διαρκείας από τους περσινούς κατόχους στην ΑΕΚ.

Ο αριθμός ξεπέρασε τις 7.000 και αναμένεται να «κλείσει» κοντά στις 7.100 κάρτες, γεγονός που προκαλεί ικανοποίηση στους ανθρώπους της ΑΕΚ που διαψεύστηκαν ευχάριστα από τους οπαδούς της ομάδας που έκλεισαν και πάλι θέση!

Πέρσι, με την Ένωση να ανοίγει τις υποχρεώσεις της ως πρωταθλήτρια αλλά και με το δέλεαρ της συμμετοχής στο Champions League, ο αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας που ανανεώθηκαν ήταν αντίστοιχος.

Την Παρασκευή και το Σάββατο το τμήμα των καρτών διαρκείας δεν θα λειτουργήσει και από την Δευτέρα 8 Ιουλίου θα ξεκινήσει η ελεύθερη διάθεση με τους οπαδούς της ομάδας να μπορούν να «κλείσουν» τις ελεύθερες θέσεις.

Με δεδομένο πως στο ΟΑΚΑ είναι αρκετοί αυτοί που επιλέγουν να αλλάξουν θέση, οι πρώτες μέρες της ελεύθερης διάθεσης είναι πολύ σημαντικές αφού θα φανεί σε μεγάλο βαθμό αν το νούμερο μπορεί να φτάσει ή και να ξεπεράσει τα 14.000 διαρκείας που είχαν «κοπεί» την χρονιά που ολοκληρώθηκε.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.