Header Ads


Τα είπαν σε πολύ θετικό κλίμα Original-Παπαθεοδώρου!

Τα είπαν σε πολύ θετικό κλίμα Original-Παπαθεοδώρου!


Η συνάντηση στο γραφείο του κόουτς με τους οργανωμένους, παρουσία του Μάκη Αγγελόπουλου, πριν την παρουσίαση του Ηλία Παπαθεοδώρου, έδωσε σύνθημα ενότητας. 
Σε μια κίνηση με την οποία κλείνει το όποιο κεφάλαιο διαφωνίας τέθηκε από την πλευρά της Original, ως προς την πρόσληψη του Ηλία Παπαθεοδώρου, έκλεισε σήμερα, πριν την παρουσίαση του νέου κόουτς της «Βασίλισσας».

Περίπου 20 οπαδοί της Ένωσης που ανήκουν στην Original 21, συνομίλησαν με τον νέο προπονητή της Βασίλισσας, παρουσία του Μάκη Αγγελόπουλου και του Χάρη Κούτα και δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις. Εκεί αποφασίστηκε να παραμερίσουν τα πάντα και όλοι μαζί να προχωρήσουν σαν μια γροθιά ώστε η «βασίλισσα» να πετύχει τους στόχους της.

Μάλιστα στο τέλος της συνάντησης, οι οργανωμένοι της ΑΕΚ, έδωσαν το χέρι στον προπονητή και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία.

Με αυτόν τον τρόπο, κλείνει μια δύσκολη κατάσταση που θα μπορούσε να δημιουργηθεί, άμεσα, χωρίς να υπάρξουν αναταράξεις και όλοι μαζί ενωμένοι θα παλέψουν για να φέρουν την "Βασίλισσα" ένα βήμα πιο μπροστά από τις προηγούμενες σεζόν.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.