Header Ads


Χωρίς Μάνταλο και Μπάρκα η πρώτη της ΑΕΚ!

Χωρίς Μάνταλο και Μπάρκα η πρώτη της ΑΕΚ!


Ξεκινάει την Πέμπτη στα Σπάτα η επίσημη έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν για την ΑΕΚ.
Στην Ένωση θα διεξαχθεί στις 18.00 η πρώτη προπόνηση της χρονιάς υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή, Μιγκέλ Καρντόσο και των συνεργατών του Νούνο Μπαπτίστα (βοηθός προπονητή), Αντόνιο Καλάντο (γυμναστής), Ντανιέλ Κορέια (προπονητής τερματοφυλάκων), ενώ ο νέος αναλυτής της ομάδας θα είναι ο Φρανσίσκο Κόστα. Στο τεχνικό τιμ παραμένουν οι Νίκος Παναγιωτάρας, Χρυσόστομος Μιχαηλίδης και ο γυμναστής Νίκος Πανουργιάς.

Νέος γυμναστής αποκατάστασης αναλαμβάνει ο Βαγγέλης Κουτσογιάννης στη θέση του Μανώλη Βασιλειάδη, ενώ επικεφαλής του τμήματος αποκατάστασης αναλαμβάνει ο Δημήτρης Ιωάννου, μαζί με το υπόλοιπο τιμ φυσιοθεραπευτών της ομάδας.

Από την πρώτη προπόνηση θα απουσιάσουν οι δύο διεθνείς Πέτρος Μάνταλος και Βασίλης Μπάρκας, που θα ενσωματωθούν τη Δευτέρα με την υπόλοιπη ομάδα ενώ τόσο για την Πέμπτη όσο και για την Παρασκευή είναι προγραμματισμένες οι καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις. Επίσης άδεια έχει και ο Γιαννούτσος λόγω της συμμετοχής του στην Ελπίδων αλλά τόσο αυτός όσο και κάποιοι άλλοι μικροί (Γιούσης, Βλαχομήτρος, Μπούσης) βρίσκονται σε συζητήσεις με τους ανθρώπους της ΑΕΚ για να φύγουν δανεικοί προκειμένου να πάρουν παιχνίδια

Το πρόγραμμα μέχρι την αναχώρηση της ομάδας για το προπονητικό κέντρο του Κιέλτσε στην Πολωνία την Τρίτη το απόγευμα (15.40), περιλαμβάνει μία ακόμα προπόνηση την Παρασκευή, διπλή προπόνηση Σάββατο και Δευτέρα, ρεπό την Κυριακή και τελευταία προπόνηση στα Σπάτα το πρωί της Τρίτης.

Στην επίσημη πρώτη θα είναι όλοι οι νέοι παίκτες με εξαίρεση τον Ντέλετιτς που δεν αποτελεί ακόμα ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

Οι προσπάθειες για την απόκτησή του πιθανότατα θα ολοκληρωθούν (θετικά) την 1η Ιουλίου και ο παίκτης θα φύγει με πτήση για Πολωνία την επομένη.

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.