Header Ads


Φουλάρει για 2+1 μεταγραφές η ΑΕΚ!

Φουλάρει για 2+1 μεταγραφές η ΑΕΚ!


Από μία μέχρι τρεις κινήσεις το προσεχές διάστημα έκανε λόγο ο Μιγκέλ Καρντόσο στην πρώτη του προπόνηση ως προπονητής της ΑΕΚ. Ποια τα «κιτρινόμαυρα» δεδομένα. 
«Είναι πιθανό να κάνουμε μία ή δυο ή τρεις κινήσεις ακόμα. Εξαρτάται από την αγορά. Η διοίκηση και ο τεχνικός διευθυντής κι εγώ δουλεύουμε για αυτό, αλλά προς το παρόν πρέπει να δουλέψουμε με το υπάρχον υλικό». 

Αυτή ήταν η δήλωση του Μιγκέλ Καρντόσο στην πρώτη του προπόνηση ως προπονητής της ΑΕΚ ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η Live Sport, παρουσιάζοντας τα δεδομένα χωρίς να προκύψει κάποια πώληση βασικού παίκτη, αναφέρει πως η «Ένωση» κινείται για την απόκτηση ενός δεξιού εξτρέμ και ενός σέντερ φορ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από εκείνα του Μάρκο Λιβάγια.

Από εκεί και πέρα, ίσως γίνουν άλλες δύο μεταγραφές. Η μία αφορά την ενίσχυση της «κιτρινόμαυρης» άμυνας και η άλλη εκείνης του ακραίου φορ.

Τα πάντα θα τεθούν επί τάπητος τις προσεχείς ημέρες, πριν αναχωρήσει η αποστολή του «Δικεφάλου» για την Πολωνία, και θα ενταθούν οι προσπάθειες με τους υποψήφιους στόχους.

sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.