Header Ads


Οργή για Σκουρλέτη στον κόσμο της ΑΕΚ!

Οργή για Σκουρλέτη στον κόσμο της ΑΕΚ!


Οργή έχει προκαλέσει στον κόσμο της ΑΕΚ η ακατανόητη απόφαση του Πάνου Σκουρλέτη, να τον στηρίξει τον Άρη Βασιλόπουλο στις δημοτικές εκλογές
Την οργή και την αγανάκτηση οπαδών της ΑΕΚ έχει προκαλέσει η στάση του Πάνου Σκουρλέτη. Ο πρώην υπουργός και νυν γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, πήρε προσωπική απόφαση για στήριξη του Άρη Βασιλόπουλου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Μια απόφαση πραγματικά ακατανόητη, αφού πέραν του γεγονότος ότι επιλέγει να στηρίξει έναν δήμαρχο ο οποίος απέτυχε παταγωδώς (έχοντας στο μυαλό του μόνο τον πόλεμο κατά της ΑΕΚ και όχι την αντιμετώπιση των πραγματικών προβλημάτων της Νέας Φιλαδέλφειας), κράτησε μια τουλάχιστον απρεπή στάση ακόμη και απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, αφού πρώτα εκλέχθηκε με τις πλάτες του εν λόγω κόμματος και στη συνέχεια ο ίδιος και πολλά από τα μέλη της παράταξής του τον… άδειασαν. Σε κάθε περίπτωση, η προσωπική απόφαση του Πάνου Σκουρλέτη να στηρίξει παρ΄ όλα αυτά τον Βασιλόπουλο στις εκλογές, έχει προκαλέσει οργή στον κόσμο της ΑΕΚ η οποία εκφράζεται μέσα από μηνύματα και τοποθετήσεις στο διαδίκτυο.

*aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.