Header Ads


Unlabelled Φούντωσαν οι φήμες για Βράνιες - Γύρισε Ελλάδα και υπογράφει;

Φούντωσαν οι φήμες για Βράνιες - Γύρισε Ελλάδα και υπογράφει;


Άναψε φωτιές ο Βόσνιος. Γιατί επέστρεψε; Ιδού η απάντηση!
Ότι δεν περνάει καλά στις Βρυξέλλες, δεν περνάει.

Οτι το έχει μετανιώσει που το καλοκαίρι κίνησε γη και ουρανό για να πάρει τη μεταγραφή στην Αντερλεχτ, δείχνει τουλάχιστον να το έχει μετανιώσει.

Ότι και στην Αντερλεχτ δεν είναι σαφώς ικανοποιημένοι από τη σημαντική καλοκαιρινή επένδυση που έκαναν για να τον αποκτήσουν, δεν (πρέπει να) είναι. Ότι σε κάθε ευκαιρία, ο Ονιεν Βράνιες φροντίζει να συντηρεί τα περί επιστροφής του στην Ελλάδα, προφανές από τα αλλεπάλληλα ποσταρίσματα του, από τους διαδικτυακούς διαλόγους του, ακόμη ακόμη και με το τελευταίο, το σημερινό, που ανέβασε το «Επέστρεψα» με μια φωτογραφία του από το «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Καπνός συνεπώς υπάρχει. Φωτιά όμως; Ξεκάθαρα όχι. Την ΑΕΚ, στην οποία ο διεθνής Βόσνιος στόπερ συνεχώς λέει πως κάποια στιγμή θα επιστρέψει, δεν την ενδιαφέρει η εν λόγω προοπτική. Στον ΠΑΟΚ, που αναζητούν και κεντρικό αμυντικό, αλλά υπάρχει και διαύλος επικοινωνίας Βράνιες με Γιώργο Σαββίδη, δεν είναι λογικό να ασχολούνται.

Πως δηλαδή θα κάνουν κίνηση για ποδοσφαιριστή, ο οποίος στο παρελθόν έχει απασχολήσει με τα «πικαρίσματα» του για τον ΠΑΟΚ και συνεχώς δηλώνει πως θα ήθελε να επιστρέψει στην ΑΕΚ; Και συν τοις άλλοις, η Ενωση είναι κατοχυρωμένη σε περίπτωση ενδιαφέροντος άλλης ελληνικής ομάδας, αφού προέβλεψε στην καλοκαιρινή του πώληση να συμπεριλάβει όρο πως σε περίπτωση επιστροφής Βράνιες στην Ελλάδα για άλλη ομάδα, να υπάρχει ρήτρα 5 εκατ. ευρώ.

Κοινώς, όσο και να… τρίβεται ο Βόσνιος, όσο και να προσπαθεί να συντηρήσει το ενδιαφέρον και το όνομα του στον «αφρό», θέμα επανόδου στην Ελλάδα (παρότι στην Αντερλεχτ προφανώς θα πέταγαν την σκούφια τους αν κάτι τέτοιο πραγματικά θα μπορούσε να γίνει) δεν ισχύει.

Εκτός φυσικά από τις εορταστικές διακοπές του Βράνιες, που ήδη τις απολαμβάνει στην πατρίδα μας…

sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.