Header Ads


«Η Χέρακλες είπε όχι στην πρόταση της ΑΕΚ για Πέτερσον»

«Η Χέρακλες είπε όχι στην πρόταση της ΑΕΚ για Πέτερσον»


Η σουηδική εφημερίδα «Aftonbladet» αναφέρει στο σημερινό της φύλλο πως η ολλανδική ομάδα απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Ένωσης για τον 24χρονο εξτρέμ.
Ο Κρίστοφερ Πέτερσον είναι από τις πρώτες μεταγραφικές  επιλογές της ΑΕΚ για την θέση του εξτρέμ ωστόσο φαίνεται πως η περίπτωση του Σουηδού ακραίου επιθετικού παρουσιάζει δυσκολίες για τους κιτρινόμαυρους. Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της εφημερίδας «Aftonbladet» η Χέρακλες στην οποία ανήκει ο παίκτης, απάντησε αρνητικά σε πρόταση των κιτρινόμαυρων για την απόκτηση του 24χρονου άσου.

Η σουηδική εφημερίδα υποστηρίζει ότι η ΑΕΚ πρόσφερε ένα ποσό κοντά στα δύο εκατ. ευρώ για ν’ αποκτήσει τον Πέτερσον, αλλά η ολλανδική ομάδα έδωσε αρνητική απάντηση στους κιτρινόμαυρους. Αυτό μάλιστα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η Χέρακλες ζήτησε τα διπλάσια από την Ένωση για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή.

Θυμίζουμε ότι ο 24χρονος εξτρέμ έχει συμβόλαιο με την ολλανδική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι, αλλά η ομάδα του Πέτερσον διατηρεί το δικαίωμα μονοετούς επέκτασης της συνεργασίας τους. Τα σουηδικά μέσα ενημέρωσης πάντως αναφέρουν ότι η ΑΕΚ δεν θα εγκαταλείψει την προσπάθεια για απόκτηση του παίκτη.

to10.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.