Header Ads


Σάλος στο διαδίκτυο με κείμενο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ: Επίθεση άνευ προηγουμένου στην ΑΕΚ!

Σάλος στο διαδίκτυο με κείμενο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ: Επίθεση άνευ προηγουμένου στην ΑΕΚ!


Άρθρο που προκαλεί για την ποινή - έκτρωμα που χει επιβληθεί στην Ένωση! - Τα πράγματα έχουν ξεφύγει.. 

Αναλυτικά το άρθρο του συγκεκριμένου δημοσιογράφου:

O Κώστας Βασιλόπουλος γράφει για τις αντιδράσεις της ΑΕΚ μετά την τιμωρία της για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και γυρίζει το χρόνο πίσω λίγους μήνες πριν…


Η τιμωρία της ΑΕΚ από την αθλητική δικαιοσύνη, προκάλεσε... σεισμό στην κοινωνία της ΑΕΚ. Από την ώρα που ανακοινώθηκε η απόφαση μέχρι και την Δευτέρα, διαβάσαμε και ακούσαμε... μυθιστορήματα.

Αίφνης στον οργανισμό της ΑΕΚ, αισθάνθηκαν ... αδικημένοι. Αίφνης εκείνο το περίφημο... «ότι λέει ο νόμος» που χρησιμοποίησαν αμέτρητες φορές ως επιχείρημα πέρσι την άνοιξη, πήγε περίπατο. Άλλαξε το αφήγημα...

Σύσσωμη η κοινωνία της ΑΕΚ (επίσημα και ανεπίσημα, κρυφοί και φανεροί υποστηρικτές της), άρχισε να μιλά για... αδικίες και πρωταθλήματα που δεν κρίνονται στα γήπεδα. ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΤΙΜΩΡΙΑ, αισθάνθηκαν αδικημένοι. Και τι έκαναν; Αντέδρασαν.

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι χρησιμοποιούν τα επιχειρήματα που χρησιμοποιήσαμε πέρσι εμείς. Ξαφνικά μιμήθηκαν εμάς. Πέρσι μας χαρακτήριζαν... γραφικούς. Φέτος, με την πρώτη επιβολή ποινής, μιλούν για αδικία. Με τον πιο γραφικό τρόπο!

Να θυμίσω λοιπόν στους... αδικημένους πως ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το πρωτάθλημα με 2 βαθμούς λιγότερους. Να θυμίσω ότι πέρσι ο ΠΑΟΚ έχασε το πρωτάθλημα γιατί κάποιοι σκηνοθέτησαν τραυματισμό Γκαρθία στην Τούμπα και ο Κομίνης με τον Ποντίκη ακύρωσαν το γκολ του Βαρέλα ενώ πρώτα έδειξαν σέντρα, στην πιο γελοία διαιτητική παράσταση που δόθηκε ποτέ σε γήπεδο του πλανήτη γη.

Να θυμίσω επίσης ότι ο ΠΑΟΚ πέρσι θα ήταν πρωταθλητής με ένα παιχνίδι λιγότερο σύμφωνα με τους βαθμούς που συγκέντρωσε ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ, όπως πολλές φορές επισημαίνει ο Ράζβαν Λουτσέσκου, προκαλώντας ιλίγγους σε όσους δεν θέλουν να ακούνε την αλήθεια.

Να θυμίσω επίσης πως πέρσι ο ΠΑΟΚ έδωσε τα 10 (τα δέκα) από 15 εντός έδρας παιχνίδια του, κεκλεισμένων των θυρών. Να σας θυμίσω επίσης πως ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε το περσινό πρωτάθλημα με 7 αγωνιστικές (στην πορεία με νέες αποφάσεις έγιναν 10) κεκλεισμένων των θυρών ενώ η ΑΕΚ με μόλις 3, ενώ παράλληλα από τον ΠΑΟΚ αφαιρέθηκαν και βαθμοί. Οι ποινές στις δυο ομάδες επιβλήθηκαν για τα γεγονότα στον τελικό του Βόλου.

Προφανώς λοιπόν στα γεγονότα του τελικού στον Βόλο, πρωταγωνίστησαν μόνο οπαδοί του ΠΑΟΚ. Ήταν μια οφθαλμαπάτη όσα είδαμε να συμβαίνουν στην περίφημη πεζογέφυρα. Δεν υπήρχαν οπαδοί της ΑΕΚ. Μόνο του ΠΑΟΚ. Έτσι και μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθούν οι ποινές που επιβλήθηκαν στις δυο ομάδες.

Όταν λοιπόν κύριοι μιλάτε συντεταγμένα για αδικία, πρέπει να ξέρετε και την έννοια της λέξης. Δεν την ξέρετε. Δεν την έχετε ζήσει την αδικία και προσωπικά δεν θέλω κανείς να την ζήσει. Θέλω ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα συγκεντρώνοντας τους περισσότερους βαθμούς από κάθε άλλη ομάδα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Όπως έκανε και πέρσι! Αρκεί να μην βρεθούν φοβισμένοι διαιτητές και δικαστές για να στερήσουν από τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία, ότι με κόπο κατακτήσουν εντός αγωνιστικών χώρων.

Εκτός κι αν η επιλογή της τακτικής... «μας αδικούν» χρησιμοποιηθεί ως άλλοθι για όσα ακολουθήσουν στην διάρκεια της φετινής περιόδου. Αναφέρομαι στην πορεία που μπορεί να διαγράψει η ΑΕΚ στις διοργανώσεις εντός κι εκτός συνόρων.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.