Header Ads


Κιτρινόμαυρη παράνοια: Εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια για Μόναχο σε μία ώρα!!!

Κιτρινόμαυρη παράνοια: Εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια για Μόναχο σε μία ώρα!!!


Πρωτοφανές “ντου” του λαού της ΑΕΚ, που εξαφάνισε σε λιγότερο από μια ώρα τα κομμάτια που δόθηκαν προς διάθεση (περίπου 2.100), για το μεγάλο ματς κόντρα στην Μπάγερν, στο Αλιάνζ Αρένα - Ελάχιστα αυτά που έχουν απομείνει!
ΠΑΝΙΚΟΣ! Μπορεί η τρομακτική ζήτηση που υπήρχε όλες τις προηγούμενες ημέρες, να μας προϊδέαζε για τον… κακό χαμό που θα γίνει με τα εισιτήρια για Μόναχο, ωστόσο το σημερινό απλά δεν υπάρχει!

Στις 15:08 η ΠΑΕ ΑΕΚ έθεσε στη διάθεση του κόσμου λίγο πάνω από 2.000 κομμάτια για το μεγάλο ματς με την Μπάγερν στο Champions League και σε λιγότερο από μια ώρα οι Ενωσίτες εξαφάνισαν τα “μαγικά χαρτάκια” δείχνοντας τρομερή δίψα να βρεθούν δίπλα στην πρωταθλήτρια σε ένα ακόμα μεγάλο ραντεβού για το Champions League!

Αυτήν την ώρα έχουν απομείνει ελάχιστα προς διάθεση. Να θυμίσουμε πως σ’ αυτά τα περίπου 2.000, πρέπει να προσθέσουμε και άλλα 1.500, τα οποία έχουν κρατηθεί για τους οργανωμένους συνδέσμους και για τις μετακινήσεις σε όλη την Ευρώπη.  Επομένως, η ΑΕΚ θα έχει στο Μόναχο την συμπαράσταση συνολικά 3.500 οπαδών της, που ήδη έχουν κλείσει θέση για το μεγάλο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις 23/10.

*aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.