Header Ads


Ο παικταράς Σαντ Ρος της Νταρουσάφακα στην ΑΕΚ - ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΒΟΜΒΑ!

Ο παικταράς Σαντ Ρος της Νταρουσάφακα στην ΑΕΚ - ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΒΟΜΒΑ!


Με τον καλύτερο τρόπο κλείνουν την θέση “3” στο ρόστερ της Βασίλισσας Αγγελόπουλος και Μπάνκι.
Μια πολύ δυνατή μεταγραφή και σίγουρα το πιο δυνατό όνομα που έρχεται στην ΑΕΚ αυτό το καλοκαίρι, μέχρι στιγμής, είναι η επιλογή του Λούκα Μπάνκι για την θέση “3” που κάνει πραγματικότητα ο Μάκης Αγγελόπουλος. Συγκεκριμένα η ΑΕΚ κλείνει με τον καλύτερο τρόπο την θέση “3” στο ρόστερ, αφού ο Χάουαρντ Σαντ Ρος, ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της κατάκτησης του Eurocup από την Νταρουσάφακα, έρχεται στην κάτοχο του BCL ΑΕΚ.

Μια πραγματική μεταγραφική βόμβα, αφού μιλάμε για παίκτη βασικότατο στην περυσινή Νταρουσάφακα του Μπλατ, με 52 συμμετοχές σε Τουρκία και Ευρώπη, με μέσο όρο συμμετοχής 28 λεπτά, 8 πόντους και 5 ριμπάουντ. Ο Σαντ Ρος ήταν ο παίκτης που εξ αρχής είχε σαν πρώτο στόχο ο Λούκα, γιατί πιστεύει ότι μπορεί να είναι ο παίκτης κλειδί για την ομάδα που έχει στο μυαλό του τόσο στο επιθετικό όσο όμως και στο αμυντικό κομμάτι. Ο 27χρονος Κουβανός που όμως έμαθε το μπάσκετ στην Αμερική και την Ιταλία είναι ένα πραγματικό πολυεργαλείο.

Με ύψος 1.98 παίζει στο “3” όμως ουσιαστικά μπορεί να κάνει όλες τις δουλειές από το 1 μέχρι το 4! Για παράδειγμα χαρακτηριστικό τρικ του Μπλατ στην περυσινή Νταρουσάφακα ήταν η πίεση που ασκούσε ο Σαντ Ρος στον αντίπαλο πλέι μέικερ σε όλο το γήπεδο. Δεν είναι μόνο οι πόντοι και τα ριμπάουντ που έκαναν τον Μπάνκι να εξοικονομήσει ακόμη και μπάτζετ από άλλες κινήσεις για να μπορέσει ο Αγγελόπουλος να κάνει την υπέρβαση για τον Σαντ Ρος, αλλά το συνολικό παιχνίδι του Κουβανού και όσα μπορεί να δώσει και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Ο Ιταλός προπονητής και μαζί του η ΑΕΚ περίμεναν στην “γωνία” έχοντας την πληροφορία από τον επίσης Ιταλό μάνατζερ του Σαντ Ρος ότι η Νταρουσάφακα ίσως δεν έκανε χρήση της οψιόν του μέχρι το βράδυ της Δευτέρας που είχε περιθώριο και μόλις έμεινε ελεύθερος σε λίγες ώρες και με αστραπιαίες κινήσεις έκαναν την κίνηση - ματ κλείνοντας συμφωνία με τον Κουβανό άσο που θα είναι ο πέμπτος ξένος της Βασίλισσας. Μετά από αυτή την καθοριστική επιτυχία η ΑΕΚ με όλη της την άνεση μπορεί να ψάξει το καλύτερο για την θέση του έκτου ξένου έχοντας ήδη σταντ μπάι και με συμφωνία τον Ντελρόι Τζέιμς.

aek365.com
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.