Header Ads


Τα... κλειδιά της ΑΕΚ στον Μπάνκι! (pic)

Τα... κλειδιά της ΑΕΚ στον Μπάνκι! (pic)


Είναι οριστικό: Ο Λούκα Μπάνκι συμφώνησε σε όλα με την ΑΕΚ και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Ένωσης για τα επόμενα δύο χρόνια!
Η πρώτη μέρα του Ιουλίου έφερε -αίσιο- τέλος στο θέμα του Λούκα Μπάνκι στην ΑΕΚ. Ο Ιταλός προπονητής τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στην Αθήνα, όπου είχε πολύωρη συνάντηση με τον Μάκη Αγγελόπουλο, αλλά και τους Ντράγκαν Σάκοτα-Γιώργο Χήνα, στην οποία και αναλύθηκε το πλάνο της ομάδας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Εκεί υπήρξε ταύτιση απόψεων ΄σον αφορά τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, με τον Ιταλό προπονητή να έχει νέα συνάντηση με τους ιθύνοντες την ομάδα την Κυριακή (01/07), με σκοπό να οριστικοποιηθεί το deal.

Εκεί τα πράγματα εξελίχθηκαν όπως τα περίμεναν άπαντες, με τον Ιταλό προπονητή να έρχεται σε οριστική συμφωνία με την Ένωση και για τα επόμενα δύο χρόνια να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, διαδεχόμενος τον Ντράγκαν Σάκοτα.

Έτσι, η εποχή... Μπάνκι αρχίζει στην ΑΕΚ, έχοντας ως στόχο η ομάδα να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη την ερχόμενη σεζόν, ενώ από την πλευρά του ο Μάκης Αγγελόπουλος είναι αποφασισμένος να ικανοποιήσει όλα τα μεταγραφικά «θέλω» του Μπάνκι, ώστε η Ένωση να παρουσιαστεί δυνατή σε Ελλάδα και Ευρώπη.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.