Header Ads


Αγόρασε το προπονητικό στα Σπάτα ο Μελισσανίδης!

Αγόρασε το προπονητικό στα Σπάτα ο Μελισσανίδης!


Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αγόρασε το προπονητικό κέντρο των Σπάτων, καθώς και ακόμη 70 στρέμματα στην περιοχή και προχωρά το σχέδιο για ένα ακόμη πιο σύγχρονο και πλήρες αθλητικό κέντρο της ΑΕΚ.
Περιουσιακό στοιχείο της ΑΕΚ είναι από σήμερα το προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Όπως είναι γνωστό, το προπονητήριο της Ένωσης είχε κατασκευαστεί από την εταιρεία «Μεσογαία ΑΕ», η οποία ανήκε στον Νίκο Νοτιά. Ο πρώην μέτοχος της ΠΑΕ είχε χρηματοδοτήσει την αγορά της έκτασης και τη δημιουργία των εγκαταστάσεων (στην αρχική τους μορφή), όμως εδώ και πολλά χρόνια έχει εγκατάλειψε κάθε εμπλοκή με την ομάδα.

Μέρος των εγκαταστάσεων, λοιπόν, βγήκε σε πλειστηριασμό, καθώς υπήρχαν μη εξυπηρετούμενα δάνεια και όπως αναμενόταν, ο Δημήτρης Μελισσανίδης προχώρησε στην αγορά του, καταβάλλοντας το ποσό των 3,5 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ έχει προχωρήσει στην αγορά ακόμη 70 στρεμμάτων(!) στην έκταση δίπλα από τις σημερινές εγκαταστάσεις και επί της ουσίας έπειτα από την σημερινή εξέλιξη βάζει στην τελική ευθεία το πλάνο του για την περαιτέρω επέκταση του προπονητηρίου, δημιουργώντας ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό αθλητικό κέντρο.

Θυμίζουμε ότι από το 2013 το προπονητήριο των Σπάτων έχει ήδη αναπτυχθεί αρκετά, καθώς κατασκευάστηκε τρίτο γήπεδο για τις ακαδημίες, αλλά και υπερσύγχρονο κέντρο αποκατάστασης των αθλητών της ομάδας. Ήδη υπάρχει στα σκαριά πλάνο για την κατασκευή επιπλέον γηπέδων που θα μπορούν να στεγάσουν όλα τα τμήματα υποδομών της ΑΕΚ, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μελισσανίδης έχει αρχίσει εδώ και καιρό να επεξεργάζεται ένα συνολικό πλάνο αναβάθμισης των εγκαταστάσεων.

Μάλιστα, έπειτα από την αγορά των εγκαταστάσεων μέσω του πλειστηριασμού, ο οποίος πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, πρόθεση του αφεντικού της Ένωσης είναι μέσω δωρεάς η ιδιοκτησία όλου του προπονητικού κέντρου της ομάδας να περάσει στην ΑΕΚ.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.