Header Ads


Unlabelled Νέα, βελτιωμένη πρόταση της ΑΕΚ στον Πάντερ!

Νέα, βελτιωμένη πρόταση της ΑΕΚ στον Πάντερ!


Η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει τον Κέβιν Πάντερ στο ρόστερ της και, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, κατέθεσε νέα, βελτιωμένη πρόταση στον Αμερικανό.
Ο Κέβιν Πάντερ ήρθε στην Ελλάδα για την ΑΕΚ στο τελευταίο τετράμηνο της σεζόν που ολοκληρώθηκε, αλλά έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην κατάκτηση τόσο του Κυπέλλου, όσο και του Basketball Champions League. Ύστερα από τις εξαιρετικές του εμφανίσεις, έκανε τους ανθρώπους της «Ένωσης» να θέλουν να τον διατηρήσουν στο ρόστερ της.

Λίγο μετά το φινάλε της σεζόν, η ΑΕΚ έκανε πρόταση ανανέωσης στον πρώην παίκτη του Λαυρίου που ήταν στα ίδια επίπεδα με το περσινό συμβόλαιο του παίκτη. Ωστόσο, η πρώτη απόπειρα έπεσε στο... κενό και πλέον η «Ένωση» έχει επανέλθει με νέα, βελτιωμένη πρόταση για τον Αμερικανό. Ουσιαστικά, οι άνθρωποι της ομάδας δείχνουν μ' αυτόν τον τρόπο εμπράκτως πόσο θέλουν να κρατήσουν τον Πάντερ στην ΑΕΚ της επόμενης ημέρες.

Στην «Ένωση» περιμένουν την απάντηση του παίκτη τις επόμενες ημέρες και όλα δείχνουν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας η υπόθεση θα έχει ξεκαθαρίσει θετικά ή αρνητικά. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πάντερ έχει απορρίψει, σχεδόν άμεσα, πρόταση που έφτασε στα χέρια του από την Μπάνβιτ.

Υπενθυμίζουμε πως ο 25χρονος Αμερικανός, που αποκτήθηκε τον Φεβρουάριο από την Ρόζα Ράντομ, μέτρησε κατά μέσο όρο 10.9 πόντους και 2.1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στο πρωτάθλημα.

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.