Header Ads


Unlabelled Ξεκίνησε την κατεδάφιση ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας! (pics)

Ξεκίνησε την κατεδάφιση ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας! (pics)


Άρχισε το πρωί της Παρασκευής το γκρέμισμα μέρους της αυθαίρετης εγκατάστασης του Δήμου δίπλα στο υπό κατασκευή γήπεδο της ΑΕΚ.
Όπως είναι γνωστό, η Ένωση είχε εξασφαλίσει άδεια για την κατεδάφιση του συνόλου της παράνομης εγκατάστασης καθαριότητας του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας με δικά της μέσα στις 5 Ιουλίου, αν μέχρι τότε δεν προχωρούσε η διαδικασία από τη δημοτική αρχή. Απλό την πλευρά του ο Δήμος είχε εκφράσει την πρόθεση να κατεδαφίσει μόνο τη... μισή (στη «λωρίδα» των 10 μέτρων που ορίζεται ως ζώνη πυροπροστασίας) και να διατηρήσει την υπόλοιπη μέχρι να γίνει μετεγκατάσταση. Μάλιστα, για να το κάνει αυτό είχε επιχειρήσει να κάνει εργασίες χωρίς άδεια για να ανοίξει νέα πόρτα, διαδικασία που μπλόκαρε η ΑΕΚ κάνοντας καταγγελία στις αρχές.

Από σήμερα το πρωί, ο Δήμος ξεκίνησε την κατεδάφιση της εγκατάστασης σε αυτή τη ζώνη των 10 μέτρων (που εφάπτεται με το γήπεδο), με τα μηχανήματα να έχουν πιάσει δουλειά. Μένει να φανεί αν θα τη συνεχίσει μέχρι τέλους και αν όχι, ποια θα είναι η αντίδραση της Ένωσης, η οποία έχει στα χέρια της άδεια από την αποκεντρωμένη διοίκηση για να κατεδαφίσει το σύνολο της εγκατάστασης.






Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.