Header Ads


Συνάντηση Λυμπερόπουλου με Μολέδο!

Συνάντηση Λυμπερόπουλου με Μολέδο!


Σύμφωνα με δημοσίευμα ο Νίκος Λυμπερόπουλος συναντήθηκε με τον Ροντρίγκο Μολέδο στη Γλυφάδα για το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ.


Ο Ροντρίγκο Μολέδο ήρθε το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα για διακοπές, λόγω και της διακοπής του πρωταθλήματος στη Βραζιλία, με τον πρώην αμυντικό του Παναθηναϊκού να βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού.

Η περίπτωση του Βραζιλιάνου με τον Ολυμπιακό φαίνεται πως δεν θα προχωρήσει, ωστόσο νέα σενάρια έρχονται στο προσκήνιο για τον Μολέδο.

Σύμφωνα με την «LiveSport» ο Νίκος Λυμπερόπουλος συναντήθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε μπαρ της Γλυφάδας με τον Ροντρίγκο Μολέδο και συζήτησαν το ενδεχόμενο μεταγραφής του Βραζιλιάνου στην ΑΕΚ.

Φυσικά μόνο εύκολη δεν είναι μία πιθανή μεταγραφή του Μολέδο, ο οποίος αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στην Ιντερνασιονάλ ενώ υπάρχει και η ρήτρα των 2 εκατομμυρίων ευρώ του Παναθηναϊκού σε περίπτωση που ο 31χρονος αμυντικός κλείσει σε άλλη ελληνική ομάδα.

Γι΄ αυτή τη ρήτρα η ΑΕΚ θα μπορούσε να διαπραγματευτεί με τον Παναθηναϊκό για ένα χαμηλότερο ποσό, αν κι εφόσον προχωρήσει το θέμα του Μολέδο.

sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.