Header Ads


Unlabelled Κι άλλο άκυρο από παίκτη στον Ολυμπιακό!

Κι άλλο άκυρο από παίκτη στον Ολυμπιακό!


Πολλοί θα γράψετε στα σχόλια "γιατί ασχολείστε με τον Ολυμπιακό, ενώ εμείς πάμε καλύτερα, κοιτάχτε την ΑΕΚ" κλπ κλπ, αλλά δώστε 1-2' λεπτά να διαβάσετε, για το πως η προπαγάνδα των ΜΜΕ (ιδιοκτησίας αντιπάλων της ΑΕΚ) οδήγησε την Ένωση σε ολέθρια σφάλματα σε αντίθεση με την αντιμετώπιση που λαμβάνει ο Ολυμπιακός.


Ο ένας μετά τον άλλον οι παίκτες λένε όχι στον Ολυμπιακό, σε ένα καλοκαίρι διαφορετικό από κάθε άλλο. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα ο Μακκέι που ανήκει στη Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη(!!), ο οποίος ενώ εμφανιζόταν "κλεισμένος" και "σίγουρη μεταγραφή" ξαφνικά...έχει δεύτερες σκέψεις και "υπάρχει δυσαρέσκεια του Ολυμπιακού προς τον παίκτη".

Θυμηθείτε πριν 2-3 καλοκαίρια όταν η ΑΕΚ προσπάθησε να φέρει στην Ελλάδα τον Μοντανιέ για την θέση του προπονητή. "Φιάσκο", ήταν η πιο light έκφραση με την οποία όλα τα ΜΜΕ ιδιοκτητών αντιπάλων της Ένωσης έκαναν οργανωμένη και συντεταγμένη επίθεση προς την πλευρά της ΑΕΚ οδηγώντας την στα ολέθρια σφάλματα με τις επιλογές των Κετσπάγια και μετέπειτα Μοράις.

Ενώ τώρα που ο Ολυμπιακός εισπράττει "όχι" από παίκτες που τους ξεναγεί ακόμη και στο Ρέντη(!!) είναι απλά Σάββατο και βρέχει..

Σκεφτείτε τι θα είχε γραφτεί αν σε μια αντίστοιχη περίπτωση η...Λίντς ήταν ιδιοκτησίας του Δημήτρη Μελισσανίδη, η ΑΕΚ στόχευε παίκτη από εκεί, εμφανιζόταν κλεισμένος και τελικά χαλούσε η μεταγραφή.

- Δημήτρης Παπαδόπουλος - 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.